پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۳۹۸۵۴۵
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱

علل عدم گرایش شرکت های بیمه به سمت بیمه درمان انفرادی

محمود کاظمی معتقد است که شرکت های بیمه اغلب برای اینکه ریسک و خسارات شدیدی را متحمل نشوند، به سمت ارائه پوشش های سطح پایین حرکت می کنند.خود این پوشش های سطح پایین (پرداخت بخشی از مبلغ هزینه ای درمان فرد بیمه شده) باعث ایجاد نارضایتی می شود، برای مثال، هزینه دستمزد زایمان در یک بیمارستان خصوصی در تهران غالبا بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان است، در حالی که فرد یک پوشش بیمه انفرادی با سقف ۱۰ یا ۵ میلیون تومان خریداری می کند و در زمان خرید چون اطلاعات کافی ندارد، فکر می کند که این پوشش کامل است، اما زمانی که با بیماری یا نیاز به دریافت خدمات درمانی مواجه می شود، با عدم پرداخت کامل خسارت مواجه می شود و همین امر، به نوعی تبلیغ منفی علیه بیمه محسوب می شود.شرکت های بیمه در حوزه درمان، به دلیل نوسانات قیمت دلار و تورم، سود چندانی ندارند و بیمه درمان اغلب به عنوان ویترینی برای جذب سایر پورتفوها عمل می کندو اگر یک شرکت بیمه بخواهد به صورت انفرادی بیمه درمان بفروشد و سایر پورتفوهای بیمه گذار یا بیمه شده را جذب نکند، شاید در حال حاضر جذابیت زیادی نداشته باشد.

شعارسال: محمود کاظمی گفت: شرکت‌های بیمه‌ای که در حوزه بیمه‌های انفرادی کار می‌کنند، قطعا سعی دارند این کمبود اطلاعات را با استفاده از پرسش نامه‌های پزشکی جبران کنند، اما با توجه به این که این پرسش نامه‌ها نمی‌توانند تمام ابعاد ریسک افراد را کنترل کند، شرکت‌های بیمه اغلب برای اینکه ریسک و خسارات شدیدی را متحمل نشوند، به سمت ارائه پوشش‌های سطح پایین حرکت می‌کنند.

علل عدم گرایش شرکت های بیمه به سمت بیمه درمان انفرادی

وی ادامه داد: خود این پوشش‌های سطح پایین باعث ایجاد نارضایتی می‌شود، برای مثال، هزینه دستمزد زایمان در یک بیمارستان خصوصی در تهران غالبا بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان است، در حالی که فرد یک پوشش بیمه انفرادی با سقف ۱۰ یا ۵ میلیون تومان خریداری می‌کند و در زمان خرید، چون اطلاعات کافی ندارد، فکر می‌کند که این پوشش کامل است، اما زمانی که با بیماری یا نیاز به دریافت خدمات درمانی مواجه می‌شود، با عدم پرداخت کامل خسارت مواجه می‌شود و همین امر، به نوعی تبلیغ منفی علیه بیمه محسوب می‌شود.

مدیر بیمه‌های درمان شرکت بیمه کوثر افزود: برای حل این مشکل می‌توان چند راهکار را مد نظر قرار داد، یکی از آن‌ها که دولت سال هاست روی آن کار می‌کند تکمیل دیتا‌های بیمه سلامت بوده که امیدواریم با کامل شدن این اطلاعات، ارزیابی ریسک به صورت مناسب انجام شود.

کاظمی بیان کرد: شرکت‌های بیمه در حوزه درمان، به دلیل نوسانات قیمت دلار و تورم، سود چندانی ندارند و بیمه درمان اغلب به عنوان ویترینی برای جذب سایر پورتفو‌ها عمل می‌کندو اگر یک شرکت بیمه بخواهد به صورت انفرادی بیمه درمان بفروشد و سایر پورتفو‌های بیمه گذار یا بیمه شده را جذب نکند، شاید در حال حاضر جذابیت زیادی نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد:، اما می‌توان با ارائه پکیج‌های بیمه‌ای که شامل بیمه نامه‌های عمر، مسئولیت، شخص ثالث و درمان باشد و با حق بیمه‌های پایین‌تر به بازار نفوذ کرد، قطع به یقین در این مسیر، اطلاعات سلامت خانوار می‌تواند برای ریسک سنجی به این حوزه کمک شایانی کند.

به اعتقاد کاظمی، در حال حاضر، ارزیابی ریسک پاشنه آشیل شرکت‌های بیمه در خصوص ارائه و فروش بیمه نامه درمان هستند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از چابک، تاریخ انتشار: 30مرداد1404، 75187، www.chabokonline.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین