پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۹۴۴۵
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۰

وجود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج تا پایان پائیز ۱۴۰۴: مراجعه مکرر به بانک‌ها و درگیری با فرآیند‌های اعتباری برای این وام، باید حذف شود + و تو چه می‌دانی از درخواست ضامن کسر از حقوق دار و مخالفت با دادن وام بشکل غیر حضوری برای زوجین دارای فرزند

در حالی که زوجین حدود چهار سال برای گرفتن وام ازدواج خود مهلت قانونی دارند، بعضی از بانک ها از دادن وام بشکل غیر حضوری به زوجینی که دارای فرزند هستند خودداری می کنند. برخی از بانک ها ، الزاما ضامن کسر از حقوق می خواهند. این در حالی است که معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از راه حل‌های اصلی، دیجیتالی شدن فرآیند ثبت‌نام و دریافت وام ازدواج است، یادآور شد: دولت در حال ترغیب بانک‌هاست تا از طریق اپلیکیشن‌ها، این مسیر سریع‌تر،ساده‌تر و بدون مراجعه حضوری انجام شود. این اقدام فقط برای سرعت نیست، حفظ شأن و کرامت هم اهمیت دارد. به گفته رحیمی، مراجعه مکرر به بانک‌ها و درگیری با فرآیندهای اعتباری بایستی حذف شود. رئیس جمهوری- دکتر پزشکیان - شخصاً بر جدی گرفتن این موضوع تأکید دارند.

شعارسال: معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.

وجود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج تا پایان پائیز ۱۴۰۴: مراجعه مکرر به بانک‌ها و درگیری با فرآیند‌های اعتباری برای این وام، باید حذف شود + و تو چه می‌دانی از درخواست ضامن کسر از حقوق دار و مخالفت با دادن وام بشکل غیر حضوری برای زوجین دارای فرزند

علیرضا رحیمی با انتشار پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس، با ذکر این نکته که صف‌های طولانی وام ازدواج واقعیتی است که سال‌هاست جوانان با آن مواجهند، نوشت: امروز حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام هستند. منابع بانکی و فرآیند‌های اداری دو عامل اصلی طولانی شدن این صف‌هاست.

وی اضافه کرد: بانک مرکزی در حال اعمال فشار برای همکاری بیشتر بانک‌هاست و دولت هم این موضوع را به صورت جدی دنبال می‌کند. هدف روشن است؛ کاهش صف‌ها و تسریع پرداخت وام ازدواج به جوانان.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از راه حل‌های اصلی، دیجیتالی شدن فرآیند ثبت‌نام و دریافت وام ازدواج است، یادآور شد: دولت در حال ترغیب بانک‌هاست تا از طریق اپلیکیشن‌ها، این مسیر سریع‌تر، ساده‌تر و بدون مراجعه حضوری انجام شود. این اقدام فقط برای سرعت نیست، حفظ شأن و کرامت هم اهمیت دارد.

به گفته رحیمی، مراجعه مکرر به بانک‌ها و درگیری با فرآیند‌های اعتباری بایستی حذف شود. رئیس جمهوری- دکتر پزشکیان - شخصاً بر جدی گرفتن این موضوع تأکید دارند.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از انتخاب، تاریخ انتشار: 10دی1404، کدخبر:902963، www.entekhab.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین