پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 28
کد خبر: ۳۹۹۵۴۲
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶

الزام به محقق شدن خواسته مردم برای ایجاد ثبات اقتصادی و برقراری عدالت + باید قیمت ارز و نرخ تورم کنترل شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: مطالبه مردم، ایجاد ثبات اقتصادی در کشور و رفع بی‌عدالتی است که باید در جهت تحقق این مطالبات تلاش کنیم.محسن زنگنه در گفت‌و‌گو با رسانه، با تاکید بر ضرورت توجه به مشکلات معیشتی مردم، گفت: مهم‌ترین مسئله که باید مورد توجه قرار گیرد، ایجاد ثبات اقتصادی در کشور است. برای ایجاد ثبات اقتصادی در کشور، باید قیمت ارز و نرخ تورم کنترل شود. نکته مهم دیگر که مطالبه مردم است، تحقق عدالت در جامعه است و مردم تبعیض و بی‌عدالتی را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرند. زمانی که مردم شاهد ناعدالتی در سطوح مختلف جامعه هستند، از این وضعیت گله‌مند هستند. برای مثال، در یک اداره می‌بینیم که حقوق و دستمزد کارکنان در یک سطح از لحاظ کارکرد، بعضاً با یکدیگر تفاوت زیادی دارد و از سوی دیگر برای قشر خاصی از جامعه همه چیز مهیاست، اما قشر‌های دیگری هستند که وضعیت و شرایط اقتصادی خوبی ندارند.

شعار سال: محسن زنگنه در گفت‌و‌گو با رسانه، با تاکید بر ضرورت توجه به مشکلات معیشتی مردم، گفت: مهم‌ترین مسئله که باید مورد توجه قرار گیرد، ایجاد ثبات اقتصادی در کشور است. برای ایجاد ثبات اقتصادی در کشور، باید قیمت ارز و نرخ تورم کنترل شود. نکته مهم دیگر که مطالبه مردم است، تحقق عدالت در جامعه است و مردم تبعیض و بی‌عدالتی را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرند. زمانی که مردم شاهد ناعدالتی در سطوح مختلف جامعه هستند، از این وضعیت گله‌مند هستند. برای مثال، در یک اداره می‌بینیم که حقوق و دستمزد کارکنان در یک سطح از لحاظ کارکرد، بعضاً با یکدیگر تفاوت زیادی دارد و از سوی دیگر برای قشر خاصی از جامعه همه چیز مهیاست، اما قشر‌های دیگری هستند که وضعیت و شرایط اقتصادی خوبی ندارند.

الزام به محقق شدن خواسته مردم برای ایجاد ثبات اقتصادی و برقراری عدالت

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده کل کشورتمام تلاش خود را برای ایجاد ثبات اقتصادی در کشور و تحقق عدالت به کار خواهیم گرفت، البته این مسئله مستلزم آن است که دولت با مجلس همراهی کرده و در اجرا به گونه‌ای عمل کند که شاهد ثبات اقتصادی و ایجاد عدالت در جامعه باشیم. مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه سال آینده کل کشور و در حدی که قانون به ما اختیار داده است، تلاش خود را برای بهبود معیشت مردم به کار خواهد گرفت.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین