وی با اشاره به رویکرد و توجه فرمانداری به نخبگان جامعه، شرکتهای جدیدالتأسیس و شرکتهای دانشبنیان ابراز کرد: شرکتهای دانشبنیان مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی در کشور هستند چرا که بدون اتکا به نفت اقدامات ارزشمندی انجام میدهند.
سرپرست فرمانداری زنجان رویکرد اصلی ستاد اقتصاد مقاومتی را بر توسعه شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد و گفت: بنیاد نخبگان باید از این شرکتها حمایت کند تا ایدههای خود را تجاریسازی کنند و تقویت شوند.
وی با اشاره به آمادهسازی ستاد اقتصاد مقاومتی بیان کرد: تصمیمسازیها در این ستاد پیگیری میشود و سیاستگذاریهای آن تا یک ماه آینده شکل میگیرد.
بیات با اشاره به اعزام هیئتهای تجاری به سایر کشورها یا پذیرش آنها تصریح کرد: رفت و آمدهای بازرگانی به تنهایی موثر نبوده و باید نتایج عملی و دستاوردهای این سفرها مورد بررسی قرار گیرد که آیا نیاز به این سفرها و اعزام هیئتهای تجاری بوده است.
وی فعالسازی ستاد سرمایهگذاری را مغز و حلقه مفقوده ستاد اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: باید از مسیر روزمرگی خارج شده و وارد کارهای اجرایی و هموارسازی مسیر معیشتی شویم.
سرپرست فرمانداری زنجان به ظرفیتهای فنی و حرفهای و برخورداری از امکانات فنی و مهارتی اشاره کرد و گفت: حمایت از دستان ماهر از دیگر اولویتها است چرا که این دستگاه با برخورداری از امکانات دولتی از مصادیق اقتصاد مقاومتی به شمار میرود.
رمضان شریفی، کارشناس امور فرهنگی بنیاد نخبگان استان زنجان نیز در این جلسه اظهار داشت: به منظور تجاریسازی و حمایت از نخبگان و شرکتهای دانشبنیان تفاهمنامهای با مرکز خدمات سرمایهگذاری و اتاق بازرگانی منعقد شده است.
وی ابراز کرد: مسئولیت شرکتهای دانشبنیان با بنیاد نخبگان نبوده و کارگروه شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه علوم پایه مسقر است اما بنیاد نخبگان در این راستا اقداماتی را انجام میدهد.
کارشناس امور فرهنگی بنیاد نخبگان استان زنجان به پیگیری مشکلات شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: در استان 26 شرکت دانشبنیان و 23 شرکت نوپا وجود دارد.
وی با اشاره به برگزیده شدن دو طرح از استان زنجان در جشنوارههای کشوری بیان کرد: هوشمندسازی اقتصاد مقاومتی از طرحهای برگزیده بود که لازم است از این ایدهها در دستگاههای اجرایی استفاده شود.
شریفی ابراز کرد: 10 و 11 دی ماه جشنواره اختراعات رویش به میزبانی زنجان برگزار میشود که استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل در این جشنواره حضور مییابند.
وی نبود پارک علم و فناوری استانی را چالشی در حوزه ساماندهی به شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد و افزود: پارکهای علم و فناوری موجود به شکل جزیرهای عمل میکنند و فروش ایدهها از طریق یکی از شرکتهای دانشبنیان انجام میشود.
با اندکی تلیخص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 30 آذر 1395، کدخبر: 1273120 ، www.tasnimnews.com