پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۳۷۸
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰

مشارکت بخش خصوصی در آبرسانی به 350 روستای گیلان

‌مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: 2 هزار میلیارد ریال پکیج سرمایه گذاری در بخش آب و فاضلاب روستایی این استان تهیه شده که بخش خصوصی می‌تواند در قالب این پکیج‌ها پروژه‌های مورد نظر را مشارکتی اجرا کند.

شعارسال : محمدعلی فرّامینی با اشاره به اینکه به منظور تنوع بخشی به منابع اعتباری و تسریع در اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب روستایی گیلان، از ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده می‌شود، گفت: در هر یک از پکیج‌های تهیه شده، میزان اعتبار مورد نیاز و تعداد روستاها ذکر شده است.

وی اضافه کرد: پیش بینی شده با مشارکت سرمایه گذاران به 350 روستای این استان با اعتباری بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال آبرسانی شود.

فرّامینی گفت: در حال حاضر طرح تامین آب آشامیدنی 12 روستای شهرستان آستانه اشرفیه با 2 هزار و 400 خانوار با مشارکت سرمایه گذار در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در خصوص پیش بینی‌های هواشناسی مبنی بر بارش باران و برف در مناطق کوهستانی و جلگه‌ای، کاهش دما و افزایش برودت هوا، مشترکین استان، کنتورها و اتصالات آب شرب را بپوشانند.

‌فرّامینی افزود: در صورت عدم محافظت از کنتور، سرما و برودت هوا موجب یخ زدگی و شکستگی آن خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: روستاییان می‌توانند با استفاده از گونی، الیاف، پارچه‌های پشمی، نایلون و ... کنتور و اتصالات آب شرب را بپوشانند.

وی تصریح کرد: هم اکنون افزون بر 265 هزار و 373 مشترک روستایی در گیلان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردارند.

گیلان دارای یکهزار و 730 روستای برخوردار از آب شرب سالم و بهداشتی است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت خبرگزاری دانشجویان ایران "ایسنا ، تاریخ انتشار سه شنبه 17 آذر 1394 ، کد مطلب : 94091710119 : www.isna.ir

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین