پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۷۲۳۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲
شیرینی نخودی یا نان نخودچی یک شیرینی ساده در عین حال خوشمزه است که در پذیرایی عید قزوینی‌ها زیاد به چشم می‌خورد.

شعار سال: پخت شیرینی در خانه می‌تواند نوعی تفریح و به شکلی تغییر روحیه برای اعضای خانواده به ویژه فرزندان باشد.

البته نباید از صرفه اقتصادی پخت شیرینی در خانه غافل شد و همین تنوع و تفریح میتواند یک راه ساده برای ذخیره پول در جیب اعضای خانواده باشد.

یکی از شیرینی‌های ساده و در عین حال پرطرفدار استان قزوین، نان نخودی یا شیرینی نخودی است.


از اسم این شیرینی می‌توان فهمید که اصلی‌ترین ماده تشکیل دهنده این شیرینی، نخود یا نخودچی است.

در ادامه دستور این شیرینی خوشمزه را برای مخاطبان عزیز ارائه خواهیم داد.

نان نخودی

مواد لازم:

آرد نخود: ۱کیلو
روغن جامد: ۶۵۰گرم
پودر قند: ۵۰۰گرم
آردسفید: ۲/۱استکان کوچک
پودر هل: ۱قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۱عدد
خلال پسته: مقداری

طرز تهیه
۱٫روغن و پودر قند را همراه با پودرهل مخلوط می‌کنیم تا مایه سفید و یکدستی شود.
۲٫سپس زرده تخم مرغ را اضافه می‌کنیم.
۳٫در نهایت آرد نخود را با آرد سفید مخلوط و به مواد اضافه و با دست مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم.


۴٫خمیر را به صورت گلوله درمی‌آوریم و در کیسه فریزر می‌گذاریم و به مدت ۲۴ ساعت در جای خنک قرار می‌دهیم تا استراحت کند.
۵٫بعد از استراحت دوباره کمی خمیر را ورز می‌دهیم تا نرم شود، سپس خمیر را در سطح صافی به قطر ۱ سانت باز می‌کنیم و با قالب مورد نظر قالب می‌زنیم.
۶٫خمیرهای قالب زده را در سینی قرار می‌دهیم و بعد در وسط شیرینی یک خلال پسته می‌گذاریم و در فر با حرارت ۱۸۰درجه قرار می‌دهیم تا زمانی که زیر شیرینی‌ها مقداری طلایی شود.
۷٫بعد از پخته شدن شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم کاملا سرد شود و بعد به ظرف اصلی منتقل می‌کنیم.

نکات کلیدی:
_
به درجه فر اکتفا نکنید و چشمی به شیرینی‌ها سر بزنید چون شیرینی نخودی زود می‌سوزد.
_
حتما آرد نخود و پودر قند را حریر کنید.
_
حتما از روغن جامد استفاده کنید.
_
سینی فر احتیاج به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.
_
اگه شیرینی‌ها را به همان شکلی که گرم هست دست بزنید، پودر می‌شود.
_
خود را از چشیدن این شیرینی خوشمزه بی نصیب نکنید.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی شهر مینو، تاریخ 19 اسفند 95، کد مطلب: 29279: www.shahreminoo.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Kingdom
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
0
0
یکی از بهترین شیرینی هایی است که تا بحال من خورده ام ، به همه توصیه میکنم اگه امکانش رو دارند درست کنند و از طعم ش بی بهره نمونند
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۷
0
0
خیای عالیه یه شیرینی سنتی مال قزوین هکه طعم بینظیری داره م.ق71
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین