پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۹۴۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷

موافقت اولیه با ارسال پرونده "کاسپین" به قوه قضائیه

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از ارسال پرونده موسسه مالی کاسپین در صورت موافقت نمایندگان در صحن علنی به قوه قضاییه خبر داد.

شعار سال: رحیم زارع با اعلام موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با ارسال پرونده کاسپین به قوه قضاییه،گفت: مسایل مربوط به موسسه مالی و اعتباری در جلسه اخیرکمیسیون اقتصادی مجلس بررسی شد.

ویاز موافقت اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با ارسال پرونده کاسپین به قوه قضاییه خبر داد و افزود: با توجه به رای گیری اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس پرونده موسسه مالی اعتباری کاسپین بر اساس ماده 236 آیین نامه داخلی بررسی می شود و با توجه به این موضوع، در صورتی که نمایندگان در صحن علنی موافقت کنند پرونده موسسه کاسپین جهت رسیدگی به قوه قضاییه ارسال می شود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد:تلاش می شود مسایل سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری رفع شود.

در عین حال، حسینی شاهرودی؛ عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در اینباره بیان داشت: ارسال پرونده کاسپین به قوه قضاییه نافی تداوم رسیدگی بانک مرکزی به مصائب سپرده گذاران نیست.

وی گفت: درصورت بررسی پرونده موسسه مالی و اعتباری کاسپین از سوی قوه قضاییه، نباید رسیدگی های بانک مرکزی به مسایل سپرده گذاران متوقف شود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از جامعه خبری تحلیلی الف ، تاریخ انتشار 14تیر 96، کدمطلب:489270، www.alef.ir


خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۵
0
0
کل مدارک را جمع کنید و بعد بفرستید
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین