پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۱۰۴۸۰۳
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۹
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق مصوبه این کمیسیون، وزارت ارتباطات ملزم به هوشمندسازی مدارس کشور شد.

شعارسال: جبار کوچکی نژاد  با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس برای هوشمندسازی تمام مدارس کشور اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه به بحث هوشمندسازی مدارس اشاره شده است همچنین در تبصره 18 قانون بودجه وزارت ارتباطات موظف شد از محل منابع داخلی و خارجی و شرکت‌های تابعه، مدارس کشور را هوشمند کند.

وی افزود: براساس موصبه کمیسیون تلفیق وزارت ارتباطات ملزم شد از محل امکانات و درآمدهای خود حدود 30 هزار مدرسه کشور را هوشمند کند.

 به نقل ازتسنیم، پیش از این مدارس برای هوشمندسازی اقدام به دریافت هزینه از خانواده‌ها می‌کردند که در برخی موارد این مسئله منجر به شکل‌‌گیری اعتراضاتی می‌شد.

 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازخبرگزاری  اقتصادی ایران، تاریخ انتشار:27 دی 1396، کدخبر: 1063219 ،www.econews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین