پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۰۳۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۹
محققان توانستند با استفاده از چند نانوربات جریان خون در حال انتقال به تعدادی تومور سرطانی در داخل بدن موش ها را قطع کرده و این تومورهای خطرناک را از بین ببرند.

شعارسال: پژوهشگران می گویند در صورت تکمیل این روش می توان آن را جایگزین روش های درمانی متداول برای درمان سرطان مانند شیمی درمانی و اشعه درمانی کرد.

در روش های فعلی علاوه بر سلول های سرطانی، سلول های دیگر سالم نیز تخریب می شوند. اما نانوربات ها دقیقا به سلول ها و تومورهای سرطانی حمله کرده و آنها را هدف قرار می دهند.

در جریان تحقیق یادشده که به طور مشترک توسط پژوهشگران چینی، آمریکایی و استرالیایی صورت گرفته نانوربات هایی با استفاده از دی ان ای یک ویروس طراحی شده اند. این ربات ها به شکل یک صفحه باریک درآمده و آنزیمی به نام ترومبین به آنها اضافه شده است.

آنزیم یادشده برای لخته کردن خون به کار می رود. در نهایت این مجموعه به درون تومورهای سرطانی تزریق شده و در تماس با مولکول های تومور مانع انتقال خون به آنها از طریق لخته کردن خون شده است.

آزمایش موفقیت آمیز این شیوه درمانی بر روی موش های آلوده شده به سلول های سرطان سینه انسان و همین طور سلول های سرطانی تخمدان انسان راه را برای استفاده گسترده تر از آنها در آینده هموار می کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 24 بهمن 1396 ، کدخبر: 4226465 ، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
0
0
بحث ببو مکانیک و نانو ربات ها داره پیشرفت چشمگیری رو در زمینه پزشکی ایجاد میکنه بعید نیست تا چند سال دیگه سرطان در جهان درمان بشه
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین