پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۳۵۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
رئیس هیأت مدیره انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران نسبت به انجام جراحی‌های زیبایی در مراکز غیرمجاز هشدار داد و گفت: این مسئله خطرات زیادی همچون عفونت‌های شدید برای افراد به همراه دارد.

شعار سال: محمد بیات در ارتباط با جراحی‌ زیبایی در ایران اظهار داشت: اینکه گفته می‌شود آمار جراح‌های زیبایی در کشورمان بسیار بالا است مورد تأیید نبوده چرا که آمار مستندی برای مقایسه این مسئله وجود ندارد.

وی افزود: البته در ایران تعداد قابل توجهی جراحی مرتبط با زیبایی انجام می‌شود که باید توجه داشت در کشورهایی که به طور نسبی رفاه و ثبات وجود داشته باشد، این مسئله نیز انجام می‌شود.

رئیس هیأت مدیره انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران با اشاره به اینکه کیفیت خدمات پزشکی در حوزه جراحی‌های زیبایی در ایران بسیار خوب است،‌گفت: البته عوامل تبلیغاتی ممکن است بر روند افزایش این جراحی‌ها بیفزاید ولی آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد پیشگیری از دلایل غیرمنطقی افزایش جراحی‌های زیبایی است.


بیات گفت: جراحی‌های زیبایی نباید به صورت افراطی و غیرلازم صورت گیرد همچنین اگر این جراحی‌ها توسط افراد آموزش‌دیده و در مسیر صحیح آن انجام شود، مشکلی به همراه نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: برخی از مراکز که نسبت به جراحی‌های زیبایی اقدام می‌کنند در حالی که تحت نظر متخصص نبوده و برخی از فعالیت‌های اضافی را نیز تحت عنوان جراحی انجام می‌دهند.

رئیس هیأت مدیره انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران خاطرنشان کرد:این مسئله عوارض مختلفی برای بیمار همچون عفونت‌های شدید و نتایج نامطلوب از جراحی داشته بنابر این مردم برای دریافت این خدمات باید از مسیرهای صحیح و مراکز مجاز استفاده کنند که این مراکز توسط سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت اعلام شده است.

جراحی زیبایی به اعمال جراحی پزشکی می‌گویند که برای تغییر و زیباسازی یا رفع آسیب‌های ظاهری بخشی از صورت یا بدن انجام می‌شود. این نوع جراحی شامل موارد بسیار زیادی از جمله جراحی بینی، برجسته سازی گونه‌ها، رفع افتادگی پلک‌ها، افزایش قد و جراحی زیبایی گوش است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ 10 اسفند 96، کد مطلب: 13961209001362: www.farsnews.com



اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۱
0
0
مزدم واقعا چطوری میتونن برای دادن پول کمتر چهره خودشون رو به بازی بکشن؟ خیلی خیلی خطرناکه واقعا..طرف باید خیلی زبر دست باشه
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین