پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۵۱۴۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه به طور میانگین سرانه فضای اردوگاهی برای هر دانش‌آموز در کشور چهار متر مربع است، گفت: سرانه هر دانش‌آموز خوزستانی از اردوگاه‌های دانش‌آموزی 1.1 متر مربع است و با این شرایط به طور خوشبینانه به حدود 2.8 متر مربع فضای جدید اردوگاهی در استان نیاز داریم.
شعار سال: معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه به طور میانگین سرانه فضای اردوگاهی برای هر دانش‌آموز در کشور چهار متر مربع است، گفت: سرانه هر دانش‌آموز خوزستانی از اردوگاه‌های دانش‌آموزی 1.1 متر مربع است و با این شرایط به طور خوشبینانه به حدود 2.8 متر مربع فضای جدید اردوگاهی در استان نیاز داریم.

مهدی رفیعی‌دهکردی، اظهار کرد: هم‌اکنون هشت اردوگاه دانش‌آموزی فعال با مساحتی حدود 120 هکتار در استان وجود دارد. سرانه هر دانش‌آموز خوزستانی از اردوگاه‌های دانش‌آموزی 1.1 متر مربع است در حالی که میانگین کشوری برای اردوگاه‌های فعال چهار متر مربع است.

وی افزود: اردوگاه‌ها برای دانش‌آموزان از چند بابت دارای اهمیت ویژه‌ای هستند؛ اردوگاه‌ها محیط امنی برای برگزاری اردو‌های دانش‌آموزی هستند و حضور در اردوهای دانش‌آموزی، تمرینی برای زندگی گروهی، مهارت‌های زندگی اجتماعی و... است که در فرآیند تربیت دانش‌آموز نقش مهمی دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه حدود یک میلیون دانش‌آموز در استان مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان‌کرد: با میانگین کشوری فاصله زیادی داریم. با توجه به تعداد دانش‌آموزان به طور خوشبینانه به حدود 2.8 متر مربع فضای اردوگاهی جدید نیاز داریم. پیش‌بینی اینکه تا چه زمانی موفق می‌شویم به میانگین کشوری برسیم، منوط به میران اعتبارات است.

رفیعی‌دهکردی ادامه داد: البته توسعه اردوگاه‌های دانش‌آموزی یکی از اولویت‌های ما است و اگر اعتبارات مناسبی تخصیص داده شود، براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید طی یک برنامه پنج ساله سرانه دانش‌آموزان خوزستانی از اردوگاه‌های دانش‌آموزی به دو متر برسد.
 
وی تصریح کرد: در مجموع 10 فضای اردوگاهی در شهرهایی مانند دزفول، اندیمشک، شادگان، شاوور، بهبهان، خرمشهر، حمیدیه و... وجود دارد. همچنین دو اردوگاه دانش‌آموزی در خرمشهر و بهبهان وجود دارد که در حال حاضر غیرفعال هستند. در شاوور نیز یک فضای اردوگاهی وجود دارد که تقریبا آماده استفاده است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان خاطرنشان‌کرد: البته بررسی تنها براساس اعداد کار درستی نیست، چراکه شرط اساسی، داشتن اردوگاه نیست بلکه استفاده از اردوگاه‌های موجود است. احداث و تجهیز اردوگاه‌ها به هزینه زیادی نیاز دارد. در دو یا سه سال اخیر نیز آموزش و پرورش بودجه محدودی در اختیار داشته است. با نگاه مثبتی که استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان به اردوگاه‌های دانش‌آموزی دارند، امیدواریم بخشی از اعتبارات لازم برای ساخت یا راه‌اندازی اردوگاه‌های دانش‌آموزی در استان تامین شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 10 اردیبهشت 1397، کدخبر: 97021005703 ، www.isna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
0
0
این میزان میتونه به فعالیت در استان خوزستان بیشتر کمک کنه
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۲
0
0
سرانه ورزشی استانم به شدت پایینه و باید به فکرش بود
البته با این هوای داغون خیلی فرقی نداره
س.د۷۶
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
0
0
وجود اردوگاه ها به تیم های فرهنگی کمک میکنه بتونن اوضاع فرهنگی رو بهبود بدن
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین