شعارسال: دکتر محمد عباسی در دومین کمیته راهبردی سالمندی، اظهار کرد: بر اساس تقسیمبندی سازمان بهداشت جهانی افراد 60 سال و بالاتر سالمند تلقی میشوند.
وی تصریح کرد: در سرشماری نفوس و مسکن سال 95؛ استان گیلان با 13.2 درصد در مقایسه با کل کشور ( 9.2 درصد ) بالاترین درصد سالمندی کشور را به خود اختصاص داده است و در مقایسه شهرستانهای استان، املش با 16.6 بیشترین و تالش با 9.3 کمترین درصد سالمندی را دارا میباشند .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: در همین راستا با استناد به اسناد بالا دستی و بند 7 سیاستهای جمعیت، فرهنگ سازی برای احترام و تکریم سالمندان و ایجاد شرایط لازم برای تامین سلامت و نگهداری آنان در خانواده و پیش بینی ساز و کار لازم برای بهرهمندی از توانمندی سالمندان در عرصه مناسب ضروری است.
وی ضمن تشریح اهداف، راهبردها و سیاستهای اجرایی سند ملی سالمندان تصریح کردند: کلیه معاونتها و حوزههای مرتبط دانشگاه باید در راستای اجرایی شدن سند ملی سالمندان، برنامهریزی و اقدام کنند.
عباسی، ارتقاء سطح فرهنگی جامعه در مورد پدیده سالمندی، توانمندسازی سالمندان، حفظ و ارتقاء سلامت جسمی، روانی و اجتماعی آنان، حمایتهای اجتماعی، توسعه زیرساختهای مورد نیاز در امور سالمندی و امنیت مالی و نظام حمایت از سالمندان را از جمله اهداف سند راهبردی سالمندی عنوان کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تحقق اهداف سند نیاز به همکاری، تعامل بین بخشی و مشارکت کلیه سازمانهای مرتبط و حضور اجتماعی سالمندان دارد.
سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 20اردیبهشت1397 ، کدخبر: 97022011094: www.isna.ir