پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۱۲۳۲
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳
لیندا جکسون، مدیر برند سیتروئن گفت، استراتژی گروه خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه در قبال ایران به دلیل تصمیم آمریکا به خروج از برجام و وضع تحریم های جدید علیه ایران تغییری نکرده است.

شعار سال: لیندا جکسون، مدیر برند سیتروئن گفت، گروه خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه هفته گذشته به رغم خروج آمریکا از برجام از مدل سیتروئن سی سه خود در ایران رونمایی کرده است.

جکسون گفت، پژو سیتروئن در روز نخست فروش این محصول، تنها در عرض یک ساعت دو هزار خودروی سی سه فروخته است.

وی افزود، استراتژی این گروه در قبال ایران به دلیل تصمیم آمریکا به خروج از برجام و وضع تحریم های جدید علیه ایران تغییری نکرده است.

اما به گفته وی، پژو سیتروئن همچنان در مورد آینده فعالیت تجاری خود در ایران «محتاط» است و در عین حال منتظر است تا اتحادیه اروپا موضعی روشن در قبال تحریم های آمریکا و چشم انداز فعالیت های تجاری در ایران اتخاذ کند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 4 خرداد 97، کد مطلب: 1734427، www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین