پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
نخستین جشنواره نقاشی دیواری سرعین به ایستگاه پایانی رسید.


شعارسال : رضا زنده دل شهردار سرعین در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: در سال دولت و ملت همدلی و همزبانی مفتخریم که شاهد برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره نقاشی دیواری سرعین باشیم.

وی افزود: حمایت از هنرمندان و بهره گیری از هنر در مدیریت شهری هدف ما از برگزاری این جشنواره بود که در ‌‌نهایت موفق شدیم هنر را به بطن زندگی مردم بکشانیم.

زنده دل تصریح کرد: سرعین نگین گردشگری شمال غرب کشور باید از بعد زیبایی‌شناختی برخوردار باشد که تلاش‌های صورت گرفته نیز در همین جهت قابل ارزیابی است.

شهردار سرعین تاکید کرد: برنامه‌های فرهنگی نقش قابل توجهی در برنامه‌های شهرداری دارد که در آینده نیز شاهد اجرای برنامه‌هایی از این دست خواهیم بود.

مهدی حمیدی نماینده هیئت داوران این جشنواره در این مراسم گفت: به دنبال اعلام فراخوان و دریافت آثار هنرمندان در ‌‌نهایت ۱۱ گروه از میان ۶۶ اتود دریافتی به بخش نهایی راه پیدا کردند.

در ادامه از مرجان همدمی، هامون علیپور و ناهیده حسین‌پور به عنوان برگزیدگان این جشنواره تقدیر به عمل آمد.همچنین سودا هلالی اصل جایزه ویژه شهردار سرعین به هنرمند بومی را از آن خود کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سايت ایلنا ، تاریخ انتشار چهارشنبه 22مهر 1394 ، کد مطلب : 313433 : www.ilna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرناز
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۱
0
0
بسيار عاليست توجه به هنر و بها دادن به جوانان و تشويق استعداد در كنار زيبايي شهر كاش هميشگي و در همه جا باشد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین