پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۸۸۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۳
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سمنان گفت: هنرمندان حوزه صنایع دستی این استان باید با فعالیت در قالب تشکل ها به برندسازی این بخش اقدام کنند.

شعار سال: محمد جهانشاهی افزود : هدفگذاری این نهاد حمایت از هنرمندان صنایع دستی در قالب تشکل های کانونی است.
وی خاطرنشان کرد : از طریق تشکل ها مطالبات هنرمندان بهتر منعکس می شود و راهبردهای سازمان میراث فرهنگی بهتر به هنرمندان انتقال می یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سمنان با بیان این که صنایع دستی به برندسازی نیاز دارند، افزود: در مسیر تبدیل استان به مقصد گردشگری، صنایع دستی ضمن برندشدن باید بخشی از این رسالت را بر عهده بگیرد.
وی با منحصر به فرد خواندن برخی شاخه های صنایع دستی و ثبت ملی آثار هنرمندان ، بیان کرد: انسجام و هم گرایی فعالیت صنعتگران صنایع دستی در تولید و فروش آثار هنری خود در قالب تشکل ها بهتر هدفگذاری می شود.
جهانشاهی بر استفاده از ظرفیت صنایع دستی در توسعه گرشگری استان تاکید و خاطرنشان کرد : مشارکت هنرمندان صنایع دستی در برنامه ریزی و اجرا در قالب تشکل ها تقویت می شود و رونق این بخش بیشتر خواهد شد.
به گفته وی اکنون در برخی رشته های صنایع دستی گسستگی وجود دارد که بهتر است با ایجاد تشکل هم گرایی بیشتر ایجاد شود و ضمن یکپارچگی، به ایجاد زنجیره ارزش افزوده در این بخش بیشتر کمک شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان، کاهش هزینه های تولید، یکسان سازی و هدفگذاری مناسب برای تولید و کمک به بازاریابی فروش را از مزیت های ایجاد این تشکل ها برشمرد.
وی بر کیفی سازی تولیدات صنعتگران هنرهای صنایع دستی در سمنان تاکید کرد و گفت : در این بخش نیازمند مطالعاتی هستیم که با در نظر گرفتن مسایل فنی و علمی، بتوان از ظرفیت صنایع دستی در حوزه ملی و بین المللی به سود استان استفاده کرد.
جهانشاهی تصریح کرد : اکنون بیشتر هنرمندان صنایع دستی با بازارهای محلی در ارتباط هستند ولی باید به بازارهای بین المللی متصل شوند که نیازمند تعیین راهبرد صنفی و تولید آثار فاخر است.
استان سمنان حدود پنج هزار هنرمند صنایع دستی در 52 رشته صنایع دستی دارد.
شاخه هایی مانند سفال و سرامیک، انواع بافته ها و ساخت ساز، رونق بیشتری دارد و رشته هایی مانند چاقوسازی، قفل سازی، گره چینی، ارسی سازی، شیشه گری فوتی، رفوگری، چهل تکه دوزی، پلاس بافی، طراحی سنتی، حجاری، سنگ تراشی سنتی و کلاه نمدی از رشته های منسوخ شده و 18 رشته نیز در خطر فراموشی قرار دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ 22 مرداد 97، کد مطلب: 82999375:www.irna.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۴
0
0
ا.ف75
واقعا هرچی میریم جلوتر خداروشکر داریم به زمینه توسعه گردشگری پیش میریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین