پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۰۸۴۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه سه میلیون خانوار شناسایی شده کشاورز و روستایی فاقد هرگونه بیمه هستند، گفت: تلاش می‌کنیم امسال در هر خانوار یک نفر بیمه شده داشته باشیم.

شعار سال: مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه سه میلیون خانوار شناسایی شده کشاورز و روستایی فاقد هرگونه بیمه هستند، گفت: تلاش می‌کنیم امسال در هر خانوار یک نفر بیمه شده داشته باشیم.

محمدرضا واعظ مهدوی با اشاره به تلاش برای افزایش پوشش بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان اظهار کرد: شواهد موجود حاکی از استقبال روستاییان برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی در ماه‌های اخیر است و امیدواریم روستاییان از امکانات خوب صندوق بیشتر آگاه شده و از آن بهره‌برداری کنند.

وی افزود: افراد با پیوستن به صندوق بیمه اجتماعی، زمینه ایمنی اجتماعی خود را در هنگام پیری، سالخوردگی، حوادث و سوانح فراهم می‌کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه طبق برنامه ششم توسعه باید همه جامعه هدف ما تحت پوشش بیمه قرار بگیرند، اظهار کرد: از مهمترین راهکارهای مقابله با تنش‌ها و چالش‌های اقتصادی برخورداری از چتر حمایتی بیمه است که ریسک‌ها را پوشش می‌دهد. لذا تلاش می کنیم در راستای تحقق هدف برنامه ششم توسعه، امسال در هر خانواده مشمول، دست کم یک نفر بیمه شده داشته باشیم. سه میلیون خانوار هستند که هیچگونه بیمه‌ای ندارند و در واقع از حدود شش میلیون خانوار روستایی شناسایی شده، تا کنون حدود یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان درآمده‌اند.

واعظ مهدوی در ادامه به سازوکار بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اشاره کرد و گفت: نوع مشاغل کشاورزان و روستاییان به گونه‌ای است که معمولا فاقد کارفرما هستند. دولت برای تحت پوشش بیمه آوردن این قشر تلاشگر، نقش کارفرمایی را برعهده گرفته و سهم حق بیمه کارفرمایی را می پردازد و هر کدام از افراد بر حسب میزان درآمدی که دارند حق بیمه پرداخته و به عضویت صندوق در می‌آیند. در واقع یک‌سوم حق بیمه را روستاییان و دوسوم را دولت می‌پردازد.

وی در ادامه درباره قانون بازنشستگی پیش از موعد که به موجب آن بیمه شدگان می‌توانند با ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه و ۷۰ سال سن، تقاضای بازنشستگی کنند، گفت: به موجب این قانون، تعدادی از افراد مشمول قانون شده و تقاضا داده‌اند که احکام مربوطه برای ۱۸ هزار نفر صادر شده است و می‌توان گفت در حال حاضر فردی نداریم که تقاضا داده باشد اما پشت نوبت مانده باشد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همچنین یکی دیگر از اقدامات انجام شده در ماه‌های اخیر در راستای حفظ کرامت بیمه شدگان را صدور فیش حقوقی برای بازنشستگان دانست و گفت: چون بازنشستگان ما نیز حقوق ثابت دریافت می‌کنند فیش حقوقی آنها می‌تواند به عنوان ضمانت بانکی مورد استفاده قرار بگیرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار 1 شهریور 97، کدمطلب: 97053116594، www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۱
0
0
ا.ف75
واقعا اینا هرچی به روستاها برسن کمه! هرچی بگیم در این زمینه کم گفتیم! این کم کاری ها بعدا جبران ناپذیره
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۱
0
0
ا.ف75
روستاها نباید خالی از سکنه بشن! فاجعه میشه برای مدیریت شهر
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۴
0
0
ا.ف75
واقعا قول اقای جهانگیری در مورد زندگی روستاییان داره عملی میشه خداروشکر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین