پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۵۰۵۵
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۵
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت : تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت بخش کشاورزی در سال ۹۷ تخصیص یافته است.
شعارسال: محمد ابراهیم حسن‌نژاد در پاسخ به اینکه از اعتبارات تخصیصی برای صندوق بیمه کشاورزان در قانون بودجه ۹۷ چه میزان از آن پرداخت شده است،گفت:رقمی که امسال به این صندوق تخصیص داده شده است، هزار میلیارد تومان است که ۵۰ درصد این رقم تا کنون تخصیص یافته و مابقی آن نیز قرار است تا پایان سال تخصیص یابد.

او اضافه کرد: البته سازمان برنامه ۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات صندوق به ما پرداخت کرده است اما ۲۰۰ میلیارد تومان آن برای سال گذشته بوده است اما آنچه مربوط به امسال است، ۵۰ درصد یعنی ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان اینکه اعتبارات دولتی از سوی سازمان برنامه پرداخت می‌شود، گفت: تا اسفند ماه فرصت است ۱۰۰ درصد اعتبارات اختصاص داده شود البته اختصاص اعتبارات به اختیار سازمان برنامه است و می‌‌تواند ۱۰۰ در صد یا کمتر از آن را اختصاص دهد. اما وزارت جهاد کشاورزی در تلاش است با توجه به اینکه تعهد ایجاد شده و خسارت‌ها بالا بوده است، ۱۰۰ درصد اعتبارات را تخصیص دهد.

او با بیان ‌اینکه تمامی دستگاه‌ها پیگیر تخصیص اعتبارات خودشان هستند و ما نیز پیگیراین موضوع هستیم، تاکید کرد: مرتبا در حال پیگیری هستیم که تا پایان سال تمام این اعتبارات تخصیص داده شود.

حسن‌نژاد این را هم گفت که خسارت‌های وارده تنها به بیمه‌گذاران پرداخت می‌شود.

او همچنین در پاسخ به سئوال دیگر ایانا مبنی بر اینکه نیاز سالانه کشور چقدر است و آیا این اعتبارات تخصیصی جوابگوی نیاز کشور است؟ توضیح داد: آقای وزیر چندین بار در اظهاراتشان تاکید کرده‌اند؛ خسارت‌هایی که دربخش کشاورزی رخ می‌دهد بسیار بالا است و سالانه بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان است بنابراین مشخص است که این ارقام در مقابل حوادث ناکافی است.

او با اشاره به اینکه بیمه محصولات کشاورزی اختیاری است، گفت: تمام تلاش ما این است که کشاورزان بیشتری محصولات خود را بیمه کنند.بنابراین اینکه تصور کنیم هرچه کشاورزان محصولات بیشتری را بیمه کنند ، دولت در این بخش ملزم می‌شود کمک بیشتری کند و سهم خود را در قبال بیمه‌گذاران تامین کند، دو سویه دارد؛ یکی اینکه دولت حق‌بیمه‌های سهم خود را در قبال بیمه‌گذاران تامین کند و دیگر اینکه کشاورزان محصولات خود را بیمه کنند و اقبال به سمت بیمه باشد.

‌حسن نژاد اضافه کرد: کشاورزان می‌توانند به سمت بیمه‌های تجاری دیگر بروند اما چون ریسک‌ها دربخش کشاورزی بالا است بیمه‌ها رغبتی به فروش بیمه‌نامه ندارند ضمن‌اینکه حق‌بیمه‌های تجاری خیلی بالا است و کشاورزان توان پرداخت این حق بیمه‌ها را ندارند.

او درباره الزام کشاورزان به بیمه محصولات کشاورزی نیز این توضیح را داد که به غیر از بخش طیور،بیمه بخش‌های دیگر کشاورزی اجباری نیست اما دربخش طیور بالای ۸۰ درصد در کشور بیمه می‌شوند اما در سایر بیمه‌ها این طور نیست.

شعارسال ، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت وزارت جهاد کشاورزی ، تاریخ انتشار 30مهر 97 ، maj.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین