پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۵۹۲۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۱
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی معتقد است بازگشت به بی سوادی در چرخه نهضت سوادآموزی یکی از چالش هایی است که باید به آن توجه کرد.
شعارسال:رئیس سازمان نهضت سواد آموزی معتقد است بازگشت به بی سوادی در چرخه نهضت سوادآموزی یکی از چالش هایی است که باید به آن توجه کرد.

علی باقرزاده با گلایه از اینکه محیط برای افراد کم سواد جهت غنی شدن و کمک به تمرین خواندن و نوشتن، مهیا نیست گفت: سوادآموزان سال تحصیلی را از فروردین ماه آغاز کرده اند و تا امروز بیش از ۱۰۰ هزار نفر ثبت نام کرده اند. البته عمده ثبت نامی های ما نیمه دوم سال هستند و همچنان در حال ثبت نام هستیم.

وی ادامه داد: ما پیش بینی ثبت نام ۷۰۰ هزار نفر در سال تحصیلی را داریم. برخی از این ثبت نامی ها در دوره های مصوب ما هستند که منتهی به دریافت مدرک تحصیلی می شود و بخشی هم در دوره های مهارتی ما ثبت نام کرده و می کنند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه ۳۵ مهارت در این سازمان نیازسنجی شده است و ۳۵۰ مرکز برای آموزش مهارت ها در نظر گرفته شده است در ادامه بیان کرد: خواندن با خانواده یکی دیگر از طرح های ماست که تا امروز نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر را تحت پوشش برده ایم. در این طرح ۴۰ عنوان کتاب در اختیار سوادآموزان ما است که با خانواده کتاب ها را می خوانند.

باقرزاده بیان کرد: هر سال از تعداد نرخ بیسوادی کم می شود ولی بحثی که برای ما مهم است آنهایی هستند که وارد دوره ابتدایی نمی شوند. تا روستا تا ۱۱ سالگی بچه ها فرصت دارند تا در کلاس اول ثبت نام کنند. معمولا دو درصد افراد در سن تعلیم وارد مدرسه نمی شوند. بحث دیگر ما کسانی هستند که باسواد می شوند اما دوباره از چرخه باسوادی خارج می شوند. کسانی که بازگشت به بی سوادی می کنند. در واقع محیط برای این افراد مهیا نیست تا مهارت خواندن و نوشتن خود را تداوم بدهند.

وی در توضیح بیشتر گفت: بیشتر کتاب هایی که در بازار وجود دارد یا جنبه کودک و نوجوان یا کتاب هایی برایسطح بالای سواد است. در واقع متناسب با نیاز یک بزرگسالی که تازه دارد سواد یاد می گیرد کتابی تولید نمی شود. رادیو ، تلویزیون و نشریات ما نیز متناسب این گروه سنی تولیدی ندارند. سازمان پژوهش نیز لازم التعلیم ها را پوشش می دهد.این موضوع به طور کلی یکی از دلایل بازگشت به بی سوادی افراد است.

وی در انتها اظهار کرد: ما سعی کردیم کتاب هایی ساده و خواندنی و متناسب با سن سوادآموزان تهیه کنیم که تا کنون ۹ عنوان کتاب در این زمینه تولید شده است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار6مهر 97، کد خبر: 4414583، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Romania
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
0
0
باید به طور کلی سیستم آموزشی تغییر کند و ترمیم شود

س ی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین