پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۶۳۲۰۸
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس گفت: در سفر اخیرمان به عمان رایزنی‌های خوبی با مسوولان بنادر عمان به ویژه بندر السویق انجام شد و بنا به مذاکراتی که صورت گرفت مقرر شد تمام زیرساخت‌ها برای ورود کشتی‌های ایرانی به بندر السویق در آینده‌ای نزدیک فراهم شود.

شعار سال: به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی بندرعباس، محمدامین صباغی‌زاده در حاشیه دیدار خود با فیصل بن عبدالکریم البلواشی، مدیر امور بنادر در وزارت حمل و نقل عمان و دیگر مسوولان بندر السویق اظهار کرد: نزدیکی بندر سویق به بندر جاسک واقع در هرمزگان می‌تواند مراودات تجاری با این کشور را وارد مرحله تازه‌ای کند. وی افزود: در این سفر سعی کردیم درخصوص تعرفه‌ها در بنادر عمان رایزنی‌هایی صورت دهیم که مسوولان عمان نیز قول دادند در اسرع وقت به وضعیت تعرفه‌ها رسیدگی کنند. صباغی‌زاده با بیان اینکه بندر سویق به لحاظ نزدیکی به آب‌های هرمزگان برای ما بسیار دارای اهمیت است، اظهار کرد: زیرساخت‌ها در بندر جاسک در حال فراهم شدن است و امید می‌رود بندر السویق نیز به زودی پذیرای بارج و شناورهای فلزی باشد. وی ادامه داد: اکنون بندر السویق پذیرای لنج‌های چوبی است که بنا به گفته مسوولان عمانی طی هشت تا نه ماه آینده زیرساخت‌ها برای ورود کشتی‌های آهنی و بارج نیز فراهم می‌شود. نایب رئیس اتاق مشترک ایران و عمان گفت: در ایران برای صادرات عوارضی از صادرکننده دریافت نمی‌شود و انتظار ما این است که عوارض کمتری از سوی دولت عمان از تجار ایرانی گرفته شود. صباغی‌زاده تصریح کرد: بسیاری از تجار برای اینکه عوارض کمتری پرداخت کنند مجبور می‌شوند مسیر دورتری را تا شارجه طی کنند و این در حالی است که بندر السویق از لحاظ مسافت بسیار نزدیک و به صرفه‌تر است اما به دلیل عوارض بالا تجار ترجیح می‌دهند به شارجه بروند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس ادامه داد: بندرجاسک یکی از بنادری است که با توجه به بعد مسافت با بنادر عمان به ویژه بندر سویق برای حمل‌ونقل مسافری نیز برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم دولت عمان نیز برای راه‌اندازی این خط مسافری با ما همکاری‌های لازم را داشته باشد. فیصل عبدالکریم البلواشی، مدیر امور بنادر در وزارت حمل و نقل عمان نیز در این نشست گفت: بندرالسویق یک بندر ماهیگیری و صیادی است که بنا به شرایط خاصی که دارد بخشی از این بندر را تجاری کرده‌ایم.

وی افزود: از اینکه توجه تجار ایرانی به این بندر زیاد شده است بسیار خوشحالیم و با برنامه‌ای که برای این بندر در نظر گرفته شده طی ۹ ماه آینده زیرساخت‌های لازم را برای توسعه این بندر مهم فراهم خواهیم کرد.

البلواشی ادامه داد: برای توسعه این بندر مناقصه گذاشته‌ایم که بر اساس این مناقصه ۲۶۰ متر فضا به این بندر اضافه خواهد شد.

این مسوول تصریح کرد: برای ۲۰ هکتار از اراضی اطراف این بندر که قبلا مسکونی بوده مجوزهای لازم را گرفته‌ایم که این ۲۰ هکتار به ساخت انواع انبار و سوله‌ها توسط بخش خصوصی اختصاص می‌یابد.

البلواشی افزود: ساخت جاده ساحلی برای حمل‌ونقل کالاها، توسعه زیرساخت‌های بندری، امکان پهلوگیری کشتی‌های فلزی و استقبال از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای توسعه بندر از برنامه‌هایی است که برای توسعه این بندر نهادینه شده است.

در پایان این نشست مقامات بندر عمان قول مساعد برای فعال شدن بندر خصب را به همتای ایرانی خود داده‌اند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انشار 25 مهر 97، شماره: 3453054


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین