پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۱۰۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها گفت: پس از امضای چند قرارداد از سوی وزارت نیرو با سازمان هوافضا و شرکت هواپیمایی تهران، استارت عملیات باروری ابرها از دو هفته آینده، زده خواهد شد

شعارسال:مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها گفت: پس از امضای چند قرارداد از سوی وزارت نیرو با سازمان هوافضا و شرکت هواپیمایی تهران، استارت عملیات باروری ابرها از دو هفته آینده، زده خواهد شد.

 پیش از این اعلام شده که باروری ابرها در ایران طی ۲۰ سال گذشته، توسط مرکز ملی باروری ابرها وابسته به وزارت نیرو در استان یزد و در استان‌های شمالی، شمال غربی و غربی کشور از جمله استان‌های گیلان، زنجان، آذربایجان غربی و شرقی، کرمانشاه، چهار محال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمده است (۱۶ استان کشور تحت پوشش عملیات بارورسازی ابرها قرار گرفته‌اند).

فرید گلکار ، با بیان این‌که تمام اقدامات لازم برای شروع این کار انجام شده است، اظهار کرد: انتظار داریم مدیران ارشد وزارت نیرو، قراردادهای منعقد شده را در سریع‌ترین زمان ممکن امضا کنند که بتوانیم عملیات اجرای کار را آغاز کنیم.

به گفته مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها، متاسفانه با وجود این‌که قرار بود در آبان‌ماه پرواز داشته باشیم، اما متاسفانه به‌دلیل وجود برخی مشکلات، از برنامه عقب ماندیم.

او درباره چگونگی انجام عملیات باروری ابرها تاکید کرد: در حال حاضر با یک هواپیمای تاسیس‌شده از سوی سپاه، کار را پیش خواهیم برد و اگر امور به خوبی پیش برود، دو فروند دیگر نیز اضافه خواهیم کرد.

وی با تاکید بر این مساله که قرار است وزارت نیرو بخش قابل توجهی از هزینه‌های اجرای این کار را عهده‌دار شود، ابراز کرد: طبق پیش‌بینی‌ها، نهایتا تا دو هفته آینده در استان مرکزی، کرمانشاه، خراسان جنوبی، چهار محال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد، عملیات را آغاز خواهیم کرد.

ماه‌های پایانی سال قبل سازمان هواوفضای سپاه تصمیم گرفت در این پروژه همکاری کند که طبق اعلام دست‌اندرکاران این حوزه، تاکنون کار به‌خوبی پیش رفته و یک فروند هواپیما برای انجام عملیات به‌طور کامل تجهیز شده تا شاید از این طریق هزینه‌های سنگین نگهداری و اجاره هواپیما کاهش یابد البته باید به این مساله نیز توجه کرد که طبق ارزیابی‌های صورت گرفته، انجام این فرایند تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد در افزایش بارش‌ها تاثیر دارد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار2 آذر 97، کدخبر: 97090200349 ،www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
0
0
م.م77
زود تر باید این طرح رو اجرایی کننن
نمیدونم چرا این طرح این قدر وقفه میوفته داخلش
نمیشه مداوم برگذار کرد ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۴
0
0
ع.ق74
چقدر استفاده هوشمند و هدفمند از علم میتونه به کمکون بیاد
چه قدر خوبتر این که اینکارو دانشمندای خودمون میکنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۴
0
0
س.ح75
فقط یهو سیل راه نندازین یه وقت
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین