پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۱۹۸
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۰
معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه در صنعت آبفای کشور نیازمند ارائه خدمات باکیفیت از سوی ژاپنی‌ها هستیم، گفت: ایران و ژاپن می‌توانند با همکاری یکدیگر، تولیدات مشترک در صنعت آبفا را استارت بزنند.

شعار سال: تشیعی در دومین همایش همکاری‌های مشترک صنعت آب و فاضلاب ایران و ژاپن با اشاره به ملاقات‌هایی که از اواخر سال 89 با ژاپنی‌ها آغاز شد، گفت: پیرو ملاقات‌هایی که از اواخر سال 89 با ژاپنی‌ها داشتیم، ژاپن برای کاهش آب بدون درآمد پاسخ مثبتی به ایران داد و این ارتباط شروعی تازه برای ادامه همکاری‌های بیشتر شد.

وی با اشاره به اینکه از همان زمان تاکنون هزاران ایمیل در خصوص ارتباط بیشتر مبنی شرکت‌های ژاپنی با ایران ایجاد شد، گفت:‌در نشست‌هایی که با ژاپنی‌ها داشتیم، کلاس‌های آموزشی برای مدیران برگزار شد و حتی 240 نفر از مدیران میانی از سوی وزارت نیرو به ژاپن اعزام شد که تمام هزینه‌ها را مرکز همکاری‌های ژاپن تقبل کرد.

تشیعی با بیان اینکه شهر توکیو در زمینه کاهش آب بدون درآمد بسیار موفق عمل کرده، به طوری که تنها 4 درصد کاهش تلفات آب و آب به حساب نیامده در این شهر به ثبت رسیده است، گفت: در جنگ جهانی دوم، میزان تلفات آب فیزیکی و غیرفیزیکی در این شهر حدود 80 درصد بود، هدف ما از ارتباط و آموزش مدیران در ژاپن ارتقاء مدیران صنعت مدیران آب و فاضلاب است تا مدیران با فرهنگ ژاپنی که همانا برنامه‌ریزی درست و سختکوشی است، آشنا شوند.

تشیعی افزود: یکی دیگر از اهداف ما در ارتباط با ژاپنی‌ها، همکاری شرکت‌های ایرانی و ژاپنی به ویژه سرمایه‌گذاری آنها در صنعت آب و فاضلاب، سامانه‌های آب شیرین‌کن و نشت‌یابی است، چرا که تأکید داریم صنعت آب و فاضلاب نیازمند ارائه خدمات باکیفیت است، بنابراین، شرکت‌های ژاپنی و ایرانی می‌توانند همکاری و تولید مشترک را با یکدیگر استارت بزنند.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: در سایه سیاست‌های دولت، برای بالندگی صنعت آبفا، این اقدام می‌تواند با شرکت‌های ژاپنی و ایرانی برای پروژه‌های داخلی، بومی‌سازی محصولات ژاپنی صورت گیرد.

وی ادامه داد: ایران شریک خوبی برای ژاپن است و طی نشست‌های صورت گرفته، پروژه‌های مشترک قابل انجام بین دو کشور می‌تواند بالغ بر 9 هزار و 890 میلیون دلار برسد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس نیوز، تاریخ انتشار 25 فروردین 1395، کد مطلب: 13950225000526: www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین