پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۱۷۲۰۱۳
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۱
مدیر‌کل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: نظارت دقیق بر وضعیت توزیع کالا در بازار با سامانه های سه گانه گمرک، سامانه جامع انبارها و سامانه جامع حمل و نقل، آسیب های ناشی از تحریم را به حداقل ممکن خواهد رساند.

شعار سال: محمد قبله با اعلام این مطلب­ افزود: همانگونه که وزیر صنعت معدن و تجارت اعلام کرد، انبارهای ما مملو از کالاهای اساسی است، همچنین ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی نیز تا شش ماهه ابتدایی سال آتی تامین شده است لذا تحریم تاثیر چندانی در این خصوص نخواهد داشت­.

وی در توضیح ابزارهای نظارتی گفت: ابزارهای لازم برای اشراف بر وضعیت جابجایی کالا از طریق سامانه حمل و نقل فراهم است و از سوی دیگر با در دسترس بودن سامانه جامع انبارها ­میزان ذخایر و نوع کالاهای انبار نیز موجود استبه گفته قبله­ سامانه جامع گمرک نیز میزان ترخیص کالاها و نوع آن را در خود دارد به این ترتیب در کمترین زمان ممکن، امکان تامین اقلام مورد نیاز بازار وجود دارد. لذا سامانه های سه گانه گمرک، سامانه جامع انبارها و سامانه جامع حمل و نقل ابزارهای مهم و تاثیرگذاری در مدیریت بازار هستند.

وی گفت: با سامانه های سه گانه، ​­این امکان فراهم است که اگر کمبودی در منطقه‌ای از کشور رخ داد، از نزدیک‌ترین انبار،­ کالای مورد نیاز آن منطقه تعیین شودقبله­ با اعلام اینکه تاکید­وزیر ­صنعت، معدن و تجارت پیشگیری­از بروز مشکل در بازار و تامین بموقع کالا است، گفت: از منظر موجودی انبارها،­ همان طور که وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد مشکلی وجود ندارد و میزان کالای موجود در انبارها نیز موید این نکته است.

وی تاکید کرد:­ با نظارت بر میزان واردات و ترخیص از گمرکات، نقشه­ حرکت کالا و موجودی و ترخیص کالا در انبارها، امکان مدیریت بازار فراهم شده است.

مدیر‌کل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بی تردید در این فضا کسانی که قصد سوء استفاده از طریق احتکار یا ... را دارند ، باید منتظر برخورد قانونی باشند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صدا و سیما، تاریخ انتشار 5 آذر 97، کد مطلب: 2287023، www.iribnews.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین