پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۱۷۴۲۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از دی ماه امسال تصحیح برگه‌های آزمون و ثبت نمرات به صورت الکترونیکی انجام شده و در نهایت در سامانه کارنامه صادر خواهد شد، گفت: این مراحل استانداردسازی شده و دیگر امکان شکل‌گیری مافیا در این حوزه وجود ندارد
شعارسال:معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از دی ماه امسال تصحیح برگه‌های آزمون و ثبت نمرات به صورت الکترونیکی انجام شده و در نهایت در سامانه کارنامه صادر خواهد شد، گفت: این مراحل استانداردسازی شده و دیگر امکان شکل‌گیری مافیا در این حوزه وجود ندارد.

عبدالرسول عمادی با بیان اینکه آخرین تصمیمی که در شورای سنجش و پذیرش دانشجو برای سال ۹۸ گرفته شد، لحاظ کردن تاثیر مثبت سوابق تحصیلی دانش آموزان بود، افزود: اگر سوابق تحصیلی در کنار نمرات آزمون‌های عمومی و اختصاصی کنکور منجر به بهبود رتبه کل داوطلب شود، لحاظ خواهد شد و در غیر این صورت تأثیر داده نخواهد شد.

وی در ادامه گفت: سوابق تحصیلی مطابق تعریف قانون سنجش و پذیرش دانشجو و اصلاحیه آن در سال ۱۳۹۵، مربوط به نمرات دروس امتحان نهایی است که مطابق استانداردهای مصوب شورای عالی آموزش و پرورش تولید شده باشد. سوالات امتحانات نهایی به صورت سراسری طراحی و به صورت الکترونیکی ارسال می‌شوند و امکان لو رفتن سوالات منتفی است.

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از دی ماه سال ۱۳۹۷ تصحیح برگه‌های آزمون و ثبت نمرات هم به صورت الکترونیکی انجام شده و در نهایت در سامانه کارنامه صادر خواهد شد، توضیح داد: بنابراین این مراحل استانداردسازی شده و دیگر امکان شکل‌گیری مافیا در این حوزه وجود ندارد.

عمادی با بیان اینکه کارکرد نهایی و اصلی برگزاری امتحانات نهایی، صدور دانش‌نامه دیپلم است، اظهار کرد: به عبارت دیگر سابقه تحصیلی کارکرد دوم امتحانات نهایی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با افزایش ظرفیت‌های دانشگاه‌های کشور و با قانون سنجش و پذیرش، عملاً کنکور به رقابت بین افرادی تبدیل شده است، که قصد دارند در ۱۵ هزار ظرفیت رشته پزشکی و پیراپزشکی تحصیل کنند، اظهار کرد: ضمن اینکه نظام تعلیم و تربیت اقتضائات خاص خود را دارد و این کنکور محدود را می‌توان در یک بازه زمانی دیگر نیز انجام داد.

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت عمومی ۱۲ سال و ماموریت آن تربیت شهروند مطلوب است، تصریح کرد: کنکور یک آزمون غربالگری است تا مشخص کند چه کسی، باید بر روی کدام صندلی دانشگاه بنشیند. بنابراین آموزش و پرورش نمی‌تواند مأموریت خود را فدای آزمون یک روزه کنکور کند، اما سازمان سنجش و وزارت علوم باید در این رابطه تمهیداتی بیندیشند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار16آذر97، کدخبر: 97091607641،www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
0
0
س.ح75
چقدر خوب زمان ما که خیلی وضعیت تصحیح افتضاح بود واقعا بد تصحیح میکردن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین