پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۱۸۳۳۴
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش با مقایسه آماری آزمون کاردانی فنی‌وحرفه‌ای سال ۹۴ با سال ۹۵، گفت: باوجود اینکه ظرفیت پذیرش این دوره‌ها نسبت به سال گذشته بیش از ۱۲ درصد بیشتر شده، تعداد داوطلبان حدود ۱۷ درصد کمتر شده است.

شعارسال: حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ثبت‌نام برای دوره کاردانی نظام جدید فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی سال 95 از 22 اردیبهشت از طریق سازمان سنجش آغاز شده بود و در روز دوشنبه سوم خرداد پایان یافت.

وی افزود: تعداد 219 هزار و 710 داوطلب برای شرکت در این دوره‌ها ثبت‌نام کردند که نسبت به سال گذشته که تعداد 263 هزار و 921 نفر بودند تعداد 44 هزار و 211 نفر کمتر ثبت‌نام کردند. به عبارت دیگر تعداد داوطلبان آزمون 95 نسبت به سال گذشته 16.75 درصد کمتر است.

توکلی گفت: ظرفیت پذیرش برای سال 95 در مجموع 294 هزار و 859 نفر بوده است که این آمار نسبت به ظرفیت سال 94 که تعداد 257 هزار و 550 نفر بوده است تعداد 37 هزار و 309 نفر بیشتر شده است. به عبارت دیگر ظرفیت پذیرش سال 95 نسبت به سال گذشته 12.65 درصد بیشتر شده است.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: پذیرش دانشجو در 31 رشته از 42 رشته بر اساس سوابق تحصیلی یا معدل کل دیپلم و پذیرش در 11 رشته دیگر از 42 رشته از طریق برگزاری آزمون و بر اساس نمره کل اکتسابی در این آزمون است.

به گفته وی، آزمون 11 رشته امتحانی صبح جمعه 22 مرداد 95 در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود و بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده فهرست اسامی پذیرش نهایی 42 رشته امتحانی مزبور در دهه سوم شهریور سال 95 از طریق سایت سنجش اعلام می‌شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار خبر 8 خرداد 1395، کدمطلب: 13950308000125 ،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین