پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۶۲۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰
یک عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: راه اصلاح‌طلبانه به عنوان راه بدون تردید اداره جامعه و حفظ ایران باید حفظ شود. در اصلاح‌طلبی مطلق انگاری نیست، مطلق انگاری چیز بدی است. مسائل اجتماعی و سیاسی نسبی است
شعارسال:یک عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: راه اصلاح‌طلبانه به عنوان راه بدون تردید اداره جامعه و حفظ ایران باید حفظ شود. در اصلاح‌طلبی مطلق انگاری نیست، مطلق انگاری چیز بدی است. مسائل اجتماعی و سیاسی نسبی است.

 حجت‌الاسلام و المسلین عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دوره اصلاحات در دومین کنگره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، خطاب به معلمان و فرهنگیان با اشاره به وضعیت اعتماد عمومی در اقشار خدمتگذار جامعه در عین حال اظهار کرد: معلمان همچنین در صدر گروه‌های مرجع هستند.

وی ادامه داد: ضرورت پرداختن به کارنامه راه طی شده ۴۰ ساله سنتی دیرپاست. انسان‌ها در هر گامی که برمی‌دارند، باید یک نگاه به پشت سر داشته باشند تا ببینند آن گام را چگونه برداشته‌اند. من چند روز قبل خطبه فدک حضرت زهرا (س) را مرور می‌کردم علی‌رغم چیزی که در ذهن ماست تذکرات حضرت فاطمه زهرا (س) مسائل معنوی نبوده است. منظور حضرت زهرا (س) از آن جملات این بود که پیامبر (ص) به عنوان رئیس جامعه اسلامی، زندگی نکبت‌بار عرب بادیه‌نشین را تبدیل به حاکمیت اسلام کرد.

وی افزود: روزی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد به عنوان نام این نظام شناخته شد. معمار این نظام روی این کلمه بسیار تاکید داشت. دستاورد جمهوری اسلامی پیوند همین اسلامیت و جمهوریت بود. این یعنی مردمی مسلمان می‌خواهند در آن نظام تصمیم‌گیری کنند و سرنوشت خود را خود رقم بزنند.

وزیر کشور دوره اصلاحات با اشاره به ضرورت بازگشت و نگاه به راه طی شده، هم‌چنین تاکید کرد: تا امروز ما نقاط بسیار زیبایی در این تاریخ ۴۰ ساله داشته‌ایم که هیچکس نمی‌تواند این نقاط زیبا را منکر شود، اما واقعیت مساله این است که امروز در آستانه دهه فجر اگر بخواهیم کارنامه خود را بررسی کنیم چقدر می‌خواهیم نمره قبولی بدهیم؟ آیا ما روحانیون خطبه‌های نماز جمعه، امور مساجد و امور مادی و معنوی مردم را آنگونه که شایسته این نظام است، انجام می‌دهیم.

وی قانون اساسی را به عنوان یکی از شاهکارهای انقلاب اسلامی در زمینه نوشتن سند دانست و اظهار کرد: منتظری و بهشتی در تدوین قانون اساسی سهم وافری داشتند. قانون اساسی را متناسب با شرایط آن روز خیلی خوب تدوین کردند. در دهه ۶۰ این قانون مورد بازنگری قرار گرفت و اکنون در اختیار ماست. اگر در ۴۰ سالگی انقلاب بخواهیم تاکید کنیم که این قانون تا چه اندازه مورد عمل واقع می‌شود، جای تأمل دارد.

وزیر کشور دوره اصلاحات در ادامه سخنرانی خود گفت: جامعه ما هم اکنون چه بخواهیم چه نخواهیم به دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب تقسیم شده است و این طبیعی است. شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در یک طرف و جمنا از طرف دیگر است. شورای عالی نماد حضور اصلاح طلبی و جمنا نماد اصولگرایی است. مرزهایی بین این دو وجود داشته که این دو تشکل را به وجود آورده است. داشتن تشکل شناسنامه‌دار کردن تفکر است. اگر کسی سلیقه یا فکری برای اداره جامعه دارد. این تفکر هنگامی دارای شناسنامه می‌شود که در حوزه تشکل وارد شود.

وی با تاکید بر این‌که «جریان اصلاح‌طلبی زیر چتر جمهوری اسلامی است» گفت: اصلاحات یعنی، اصلاح در رفتار، گفتار و کردار اگر ما امروز با مشکل کاهش سرمایه اجتماعی یا کاهش اعتماد عمومی مواجه هستیم. باید آن را از طریق اصلاحات حل کنیم. اصلاحات و اصلاح طلبی ضرورت امروز نظام ماست. این ضرورت برای قدرتمندی و بقای نظام است.

وی حضور جریان اصلاح‌طلبی را حضور اعتماد و امید خواند و گفت: این‌که جریان‌های داخلی یا رقبا فکر می‌کنند با تخریب جریان اصلاحات به ماندگاری وضعیت موجود کمک می‌کنند سخت در اشتباه هستند. جریان اصلاحات ممکن است با جریان مقابل رقیب باشد اما دشمن نیست.

موسوی لاری با برشمردن خواسته‌ها و محورهای جریان اصلاحات خاطرنشان کرد: این‌که همه آزادانه حرف بزنند، در جامعه، مطبوعات و رسانه‌ها آزادی وجود داشته باشد. اینکه فیلترها زیاد نشود. یک حرکت اصلاح طلبانه و به نفع نظام است. این‌که ما با جهان زبان مفاهمه داشته باشیم چیز بدی نیست بلکه به نفع نظام است.

وی جریان رقیب را به تأمل دعوت کرده و اظهار کرد: چگونه صدای جریان مقابل اصلاحات با همین دشمنان خارجی یکی می‌شود؟ چطور می‌شود که این برجام که ترامپ با این برجام آن جوری مخالفت می‌کند و برخی از رقبای داخلی اصلاحات نیز مخالفت می‌کنند. مطلق انگاری چیز بدی است. من نمی‌گویم برجام مائده آسمانی است قطعاً نقدهایی داشته و دارد اما در اصلاح‌طلبی مطلق گرایی وجود ندارد. مسائل اجتماعی و سیاسی مسائل نسبی هستند.

وی تاکید کرد: راه اصلاح‌طلبانه به عنوان راه بدون تردید اداره جامعه برای حفظ ایران باید حفظ شود. استمرار اصلاح طلبی باید جدی تلقی شود. ما هم‌اکنون در جریان اصلاحات ۲۸ حزب داریم و این بدان معناست که اختلاف سلیقه‌ها و اختلاف نظرها را به رسمیت می‌شناسیم اما این نکته هم حائز اهمیت است که اگر همه اینها یکصدا و یک فکر بودند ۲۸ حزب نمی‌شدند.

این عضو مجمع روحانیون مبارز با تاکید بر این‌که «باید قدر مشترک‌ها را پررنگ کرد»، گفت: ما یک راه بیشتر نداریم و آن حرکت جبهه‌ای است. باید روی حرکت جبهه‌ای تکیه کنیم. برای بقای ایران راهی جز اصلاح‌طلبی نداریم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار11 بهمن 97 ، کدخبر: 97111106087، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۲
0
0
فعلا اصلاح طلب ها بیان جواب حمایت از روحانی رو بدن بعد واسه بقا ایران برنامه بدن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین