پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 06
کد خبر: ۱۹۲۴۸۴
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۷
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست تخصصی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف «تحول و ارتقای رشته روانشناسی بالینی و سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی» با حضور محسن نفر معاون علوم پزشکی، عباس مسجدی رئیس شورای راهبردی و سیاست‌گذاری رشته روانشناسی بالینی و سلامت و جمعی از مدیران گروه‌های روانشناسی بالینی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی در سالن ۹ دی سازمان مرکزی برگزار شد.

شعارسال: معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بر همگرایی رشته‌های بالینی دانشگاه آزاد با کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها تاکید کرد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست تخصصی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف «تحول و ارتقای رشته روانشناسی بالینی و سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی» با حضور محسن نفر معاون علوم پزشکی، عباس مسجدی رئیس شورای راهبردی و سیاست‌گذاری رشته روانشناسی بالینی و سلامت و جمعی از مدیران گروه‌های روانشناسی بالینی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی در سالن ۹ دی سازمان مرکزی برگزار شد.

نفر در این جلسه با اشاره به ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت اظهار کرد: آمار کل دانشجویان رشته روانشناسی در کشور ۲۸۰ هزار نفر است که ۲۶ درصد آنها در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیلی می‌کنند. در مقاطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه دارای ۸ هزار و ۷۴۹ دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، ۲۷۴ دانشجو در مقطع دکتری و ۲۳۱ عضو هیئت علمی است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بین رشته‌های بالینی نوعی انفکاک وجود دارد که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تصمیم داریم با رشته‌های بالینی دانشگاه آزاد اسلامی و کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها هم‌گرایی ایجاد کنیم تا دانشجویان روانشناسی بالینی پیش از آنکه فارغ‌التحصیل شوند، دوره‌های بالینی را در این کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها بگذرانند و مهارت‌آموزی کنند.

وی تأکید کرد: برگزاری این نشست برای اولین بار اتفاق می‌افتد که مدیران گروه‌های روانشناسی بالینی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی گرد هم بیایند و برای تحول و ارتقای این رشته همفکری و تبادل نظر کنند. همچنین شورای راهبردی و سیاست‌گذاری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای بهبود وضعیت این رشته و ارائه راهکار برای رفع مشکلات رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت و ارتقای عرصه‌های بالینی تشکیل شده است.

نفر با بیان اینکه بهبود کیفیت و ارتقای روانشناسی بالینی در دستور کار معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد، خاطرنشان کرد: عرصه‌های بالینی، سرفصل‌های دروس و ارتقای اعضای هیئت علمی از جمله مواردی است که شورای راهبردی و سیاست‌گذاری رشته روانشناسی بالینی و سلامت آن‌ها را پیگیری می‌‌کند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی عهده‌دار ساماندهی رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت است.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آنا ، تاریخ انتشار:9 اسفند 1397 ، کدخبر: 364510،www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین