محمد رضا ظفرقندی درباره مالیات پزشکان افزود: به دعوت رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، نمایندگانی از سازمان نظام پزشکی، سازمان امور مالیاتی، مرکز پژوهشهای مجلس و وزارت بهداشت حضور پیدا کردند تا بحث مالیات پزشکان مورد بررسی قرار گیرد.
ظفرقندی گفت: در این جلسه گزارشی از سوی قاسمی، نماینده مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی درباره مطالب منتسب به این مرکز درباره فرار مالیاتی پزشکان ارائه و گزارشات و مطالبی را که در صحن علنی مجلس از طرف مرکز پژوهشها ارائه شده بود، فاقد صحت اعلام کرده و آمار و ارقامی هم درباره مسائل حوزه پزشکی و مالیات ارائه کردند.
وی ادامه داد: در این جلسه اعلام شد که حتی اگر گزارشی که از سوی مرکز پژوهشها منتشر و در صحن مجلس ارائه شد، فاقد هویت واقعی بوده باشد، اثر تخریبی خود را روی نمایندگان مجلس در رایگیری و روی مردم و رسانهها گذاشته و تکذیب فعلی هم دیرهنگام و بلا اثر است.
رییس کل سازمان نظام پزشکی با تاکید بر نادرست بودن آمارهای مطرح شده درباره مالیات پزشکان، گفت: در این جلسه هم اعلام کردم که هیچ یک از این آمارها صحت ندارد و واقعی نیست و مطالب طرح شده با عدد و رقمهای سازمان نظام پزشکی، بسیار مغایر است. به طوری که در آمار مرکز پژوهشها هرکسی که شماره نظام پزشکی گرفته بود را برای بحث مالیات طرف مخاطب قرار داده بودند.
ظفرقندی ادامه داد: حدود 84 هزار نفر از پزشکان عمومی شماره نظام پزشکی دریافت کردهاند، ولی آمار کسانی که برای فعالیت در بخش خصوصی، پروانه دریافت کردند، حدود 38 هزار نفر است. در جامعه پزشکان عمومی افرادی به خارج از کشور رفتهاند یا دوره رزیدنتی را طی میکنند یا در بخشهای دولتی کار میکنند، بنابراین همه آنها در بخش خصوصی فعالیت ندارند. از طرفی باید توجه کرد که تمام کسانی که پروانه گرفتهاند، مشغول به کار نیستند. بسیاری از افراد پروانه مطب گرفتند، اما در بخش خصوصی کار نمیکنند. بنابراین در این جلسه آمارهای درست در بخشها و حوزههای مختلف پزشکی، دندان پزشکی و مامایی ارائه شد و جو جلسه به صورت اعتراضی عمومی هم از سوی نمایندگان مجلس و هم از طرف همه حضار جلسه به این نوع آمارهای نادرست و فضاسازیهای نادرست تبدیل شد.
رییس کل سازمان نظام پزشکی همچنین گفت: در عین حال در همین جلسه تفاهم و جهتگیری نسبتا خوبی هم از سوی سازمان امور مالیاتی انجام شد که به آمارهای سازمان نظام پزشکی متکی بود و معتقد بودند باید در فضایی آرام و همکاری متقابل بحث مالیات پزشکان بررسی شود.
وی اظهار کرد: سازمان نظام پزشکی اعتقاد دارد که در مساله مالیات باید با همه اقشار برخوردی یکسان، عادلانه و محترمانه شود و جداسازی یا جوسازی در مجلس مورد نظر و تایید سازمان نظام پزشکی نیست.
ظفرقندی ادامه داد: با توجه به مطالبی که در جلسه مطرح شد و مطالب سازمان امور مالیاتی، قرار شد کمیتهای متشکل از سازمان امور مالیاتی، نظام پزشکی، وزارت بهداشت، مرکز پژوهشهای مجلس و کمیسیون بهداشت مجلس تشکیل شود و مطالب را درباره بحث مالیاتی سال آینده به صورت کارشناسی مورد بررسی دقیق قرار گرفته تا درباره مساله مالیاتی سال آینده در این کمیته تصمیمگیری شود.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری ایران پزشک ، تاریخ انتشار: 23اسفند 1397 ، کدخبر:11231 www.iranmd.com،