
شعار سال :صالحی از واریز وام ۲۰ میلیون تومانی ازدواج فرزندان بازنشستگان این صندوق طی تا ساعتی دیگر خبر داد.
سید میعاد صالحی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: خوشحالیم وعدهای که به بازنشستگان عزیز دادیم عملی شد و بحمدالله با تلاش همکارانمان موفق شدیم مراحل مختلف طراحی، ثبت نام، بررسی مدارک و اولویت بندی وام ۲۰ میلیون تومانی ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری را در زمان تقریباً یک ماهه انجام دهیم.
وی افزود: ان شاالله این وام امروز چهارشنبه ۸ خرداد و تا ساعتی دیگر به حساب افرادی که در اولویت پرداخت قرار گرفتند، واریز خواهد شد.
شایان ذکر است؛ این وام با کارمزد ۸ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه، به بازنشستگان کشوری که عقدنامه فرزند آنها در سال ۱۳۹۷ ثبت شده بود، تعلق گرفته است. همچنین اولویت پرداخت این وام برای کسانی بوده که کمترین حقوق دریافتی را داشته اند.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان،تاریخ انتشار:8خرداد1398،کدخبر:6950054،www.yjc.ir