
شعار سال:عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی تاکید دارد که موضوع دفاع از ملت فلسطین تنها ماهیت راهبردی ندارد بلکه یک بخش از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است و باید انجام شود.
امیر حسین قاضیزاده هاشمی با تاکید بر اهمیت راهپیمایی روز قدس امسال گفت: در این دو سال اخیر با روی کارآمدن ترامپ فشار وتلاش آمریکاییها برای صهیونیستی سازی سرزمین های اشغالی افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس افزود : جابجایی پایتخت از بیت المقدس به تل آویو و طرح موضوع معامله قرن و اخراج فلسطینی ها از سرزمینی که در اختیارشان است از یک طرف و از طرف دیگر فشاری که صهیونیسم جهانی و آمریکاییها به ملت ایران می آورند باعث حضور پررنگ تر از همیشه ملت ایران در راهپیمایی روز قدس خواهد شد و ملت ما مقاومتر و محکم تر و استوار تر از همیشه حرکت می کند.
قاضی زاده با بیان این که شکست و نابودی رژیم صهیونیستی به زودی فرا خواهد رسید، خاطر نشان کرد : موضوع دفاع از ملت مظلوم فلسطین جزء آرمانهای انقلاب اسلامی است.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که موضوع دفاع از آرمان های فلسطین در دستورات امام خمینی (ره) و قانون اساسی ایران ذکر شده الست ، گفت:دفاع از محرومان عالم به خصوص دفاع از ملت فلسطین تنها ماهیت راهبردی ندارد بلکه یک بخش از قانون اساسی است و باید انجام شود.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت،تاریخ انتشار:10خرداد1398،کدخبر:426916،www.icana.ir