به نقل از ایرنا، «مهرداد غضنفری» روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم افزود: امکان کاهش استانداردهای صنایع غذایی در رابطه با صنایع گوشتی بهویژه در رابطه با سوسیس و کالباس وجود ندارد.
وی با اشاره به مبحث نظارت بر فراوردههای صنایع گوشت تصریح کرد: درصورتیکه تفکیک بین مسئولیتها و نظارتهای تخصصی انجام بگیرد امکان تجمیع نظارت و کارشناسیهای بهداشتی بین مرکز بهداشت و استاندارد استان وجود دارد.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، تاریخ انتشار:5 تیر 98، کد خبر:50093 ،www.hakimemehr.ir