پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۶۴۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: برخی از محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی، ورزشی قاچاق در زیرپله‌های داخلی یا کشور‌های هم‌جوار تولید می‌‌شوند.

شعارسال: دکتر کیانوش جهانپور با اشاره به اینکه ۱۰ درصد بازار داروی دنیا را داروی قاچاق دربردارد، اظهار کرد: کنترل‌های موجود در بازار دارویی کشور و حتی در دنیا اندک است و باید از ورود چنین کالا‌های غیرقانونی که پای یک سری افراد سودجو و سواستفاده‌گر را به بازار باز می‌کند جلوگیری شود؛ دارو‌هایی که با مضرات بسیار با سلامت مردم بازی می‌کنند. متاسفانه این افراد سودجو دارو‌های قاچاق را به بازار غیرقانونی مانند فضای مجازی و ماهواره‌ها تزریق می‌کنند.

وی تاکید کرد: دارو یا هر فرآورده‌ای که اثرات درمانی آن اعم از گیاهی یا شیمیایی ثابت شده و همچنین فاقد مجوز ساخت، تولید و توزیع باشد، اساساً ممنوع است؛ لذا فراورده‌های تبلیغاتی که حتی مجاز به تبلیغات باشند مجاز نیستند، چراکه از طریق روش‌های صحیح تبلیغاتشان صورت نمی‌گیرد، فرآورده‌ها و مکمل‌های مجاز غذایی و ورزشی یا ترکیبات گیاهی که تبلیغاتشان مجاز است باید پروانه اصالت و سیب سلامت داشته باشند؛ در غیر این صورت محصولاتشان مجاز نیست و از نظر سازمان غذاودارو کاملاً مردود است.

مردم چگونه اصالت یک محصول را تشخیص دهند

افرادی که از اصالت و سیب سلامت یک محصول اطمینان ندارند می‌توانند با شناسه اصالت تی‌تک یا با ارسال پیامک شناسه محصول به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ از سیب سلامت و برچسب اصالت غذاودارو اطمینان حاصل کنند. البته لازم بذکر است افراد می‌توانند با نصب نرم‌افزار اپلیکشن تی‌تک روی گوشی‌های اندروید از سلامت آن کالا مطمن شوند.

وی توصیه کرد: مردم با مصرف دارو‌های تقلبی و ماهواره‌ای سلامت خود را به خطر نیندازند، چراکه برخی از محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی، ورزشی غیرقانونی و قاچاق در زیرپله‌های داخلی یا کشور‌های هم‌جوار تولید و توزیع می‌‌شوند و از نظر بهداشتی کاملاً مردود است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت سازمان غذاودارو، تاریخ انتشار: 7مهر1398 ، کدخبر: ۱۶۱۸۰: www.ifdana.fda.gov.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
0
آخه وقتی دارویی در خود تلویزیون تبلیغ میشه یا گواهی سلامت داره بعد یه مدت معلوم میشه مشکل داره مردم به چی باید اعتماد کنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین