پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۹۴۷۴
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۵
ماجرای ستاره‌دار بودن سها مرتضایی، داوطلب کنکور دکتری امسال، چند روزی است که سوژه خبری رسانه‌ها شده است. چند روزی است که خبر تحصن یکی از پذیرفته‌شدگان کنکور دکتری ۹۸ در دانشگاه تهران رسانه‌های مختلفی را به خود سرگرم کرده و هرکه به نوعی درپی یافتن ماجرا و حل مشکل است. این داوطلب، سها مرتضایی فعال صنفی و دانشجویی دانشگاه تهران است که در حوادث دی‌ماه ۹۶ بازداشت و مطابق برخی اخبار در سال جاری با حکم دادگاه انقلاب به ۶ سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی در دادگاه بدوی محکوم شده است.

شعار سال: چند روزی است که خبر تحصن یکی از پذیرفته‌شدگان کنکور دکتری ۹۸ در دانشگاه تهران رسانه‌های مختلفی را به خود سرگرم کرده و هرکه به نوعی درپی یافتن ماجرا و حل مشکل است. این داوطلب، سها مرتضایی فعال صنفی و دانشجویی دانشگاه تهران است که در حوادث دی‌ماه ۹۶ بازداشت و مطابق برخی اخبار در سال جاری با حکم دادگاه انقلاب به ۶ سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی در دادگاه بدوی محکوم شده است.

دلیل اعتراض و تحصن مرتضایی، پذیرفته نشدن او در آزمون عملی دکتری است. در مصاحبه‌های انجام گرفته، مرتضایی مطرح می‌کند که به او برچسب دانشجوی ستاره‌دار زده شده و به خاطر این برچسب از ادامه تحصیل در مقطع دکتری علیرغم کسب امتیاز‌های مورد نیاز دانشگاه تهران محروم شده است.

این دانشجو که روزهاست با تحصن در حیاط دانشگاه تهران خواستار احقاق حق خود است، به دفعات سد راه دانشجویان می‌شود و با عنوان کردن موضوعات پیش آمده دست یاری می‌طلبد.

پیگیری‌های صورت گرفته از مسئولان دانشگاه تهران برای اطلاع از اصل ماجرا و عدم پذیرش سها مرتضایی به این نتیجه ختم شد که این دانشجو حد نصاب امتیاز‌های لازم برای قبولی مقطع دکتری را کسب نکرده است و ستاره دار بودن یا نبودن وی دلیلی برای عدم پذیرشش نیست.

سید داوود آقائی، معاون آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران درباره ماجرای ستاره دار شدن سها مرتضایی و پیگیری دانشگاه در این خصوص گفت: ادعای مرتضایی این بوده که نمره تمام داوطلبان جز او روی نمودار برده شده است درحالیکه اگر نمره‌ها را روی نمودار می‌بردیم، قطعا مرتضایی هم مشمول این روند می‌شد.

معاون آموزشی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران همچنین ادامه داد: مرتضایی در دو گرایش مسائل ایران و جامعه شناسی سیاسی شرکت کردند. در گرایش مسائل ایران، نمره ۲۳/۶ و در جامعه شناسی سیاسی هم نمره ۲۳ را آوردند. این درحالی است که کف نمره لازم برای ورود داوطلبان به چرخه رقابت در سازمان سنجش، ۲۵ بوده است و او نمره کافی را نیاورده اند.

این شرایط برای تمامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دکتری ممکن است رخ دهد و کسب نمره علمی و مصاحبه عملی آزمون تنها برای یک یا چند دانشجوی خاص نیست، درواقع تمام پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی دکتری موظف به گذراندن آزمون عملی هستند و به دست آوردن امتیاز‌های این مرحله شرط تعیین کننده پذیرش دانشجو در دانشگاه است.

این موضوع در حالی است که پیش از این منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حضور و صحبت در مجمع عمومی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی عنوان کرد تلاش‌ها برای رفع مشکلات دانشجویان ستاره دار از طرف وزارت علوم انجام و اکثریت این نوع دانشجویان مشکلاتشان رفع شده است و مانعی برای ادامه تحصیل‌شان وجود ندارد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو، تاریخ انتشار 23 مهر 98، کد خبر: 798223، www.snn.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین