پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۹۶۳۶
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۱
دکتر نبی‌اله خون‌میرزایی در جلسه شورای هماهنگی ادارات کل شیلات استان‌های ساحلی کشور که به میزبانی اداره کل شیلات خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی ‌از مشکلات استان خوزستان ناتمام ماندن ساخت بنادر صیادی بحرکان هندیجان، ابوخصیر شادگان و آبادان بود که سال‌های گذشته روند احداث آنها کمی طولانی‌تر شد .

شعارسال: معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران گفت: بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای تکمیل ساخت بنادر صیادی استان خوزستان اختصاص یافت.

دکتر نبی‌اله خون‌میرزایی در جلسه شورای هماهنگی ادارات کل شیلات استان‌های ساحلی کشور که به میزبانی اداره کل شیلات خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی ‌از مشکلات استان خوزستان ناتمام ماندن ساخت بنادر صیادی بحرکان هندیجان، ابوخصیر شادگان و آبادان بود که سال‌های گذشته روند احداث آنها کمی طولانی‌تر شد .

وی با اشاره به این که سال گذشته نیز ۲۴ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این پروژه‌های ملی اختصاص یافت، اظهار امیدواری کرد با ادامه تخصیص اعتبارات طی سال، بتوانیم شتابی در احداث بنادر صیادی خوزستان دهیم .

اختصاص 150 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ساخت بنادر صیادی خوزستان

این مقام مسوول تصریح کرد: اگرچه سال گذشته با دو چالش خشکسالی شدید در استان‌های جنوبی و سیل در ماه‌های پایانی سال گذشته و آغاز سال ۹۸ مواجه بودیم که خسارت سنگینی به آبزی‌پروری وارد کرد و باعث شد بخشی از تولیدات ما در حوزه آبزی‌پروری از برنامه عقب بماند، اما در مجموع سال گذشته عملکرد شیلات در حوزه صید و صیادی، مصرف سرانه آبزیان، صادرات، پرورش میگو و تراز تجاری حتی برنامه امسال جلوتر بوده است.

خون‌میرزایی درخصوص چشم‌انداز تولید گفت: سال گذشته کل تولیدات شیلات‌ کشور یک میلیون‌ و ۲۶۲ هزار تن بود که در مقایسه با سال آغازین‌ انقلاب حدود ۴۰ برابرافزایش داشت.

وی ادامه داد: با توجه به طراحی برنامه‌هایی با تاب‌آوری اقتصادی در سازمان شیلات و روند بهتر منابع آبی کشور امیدواریم ضمن داشتن همین شتاب تولید، جلوتر از برنامه پیش رویم تا به اهداف مورد نظر سازمان شیلات دست یابیم.

معاون وزیر تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب استان خوزستان در زمینه آبزی‌پروری که از استان‌های پیشتاز است، به یقین این استان در تحقق تکالیف برنامه‌های شیلات نیز کمک چشمگیری به کشور خواهد کرد.

رییس سازمان شیلات ایران، بازدید از ظرفیت‌های مختلف تکثیر، پرورش و منابع ژنتیکی آبزیان استان خوزستان را از دیگر برنامه‌های این سفر خواند و خاطرنشان کرد: کمک‌های فنی‌ اعتباری و مالی سازمان شیلات را هم در این بازدیدها خواهیم داشت .

وی افزود: یکی از مزایای این سفر شناخت ظرفیت‌های مختلف استان‌های همجوار و ساحلی کشور در صنعت شیلات است که می‌تواند نتیجه‌بخش باشد به طوری که هر کدام از استان‌ها می‌توانند توانمندی‌های خود در زمینه فنی و مشاوره را ارائه دهند و فرصتی برای هم‌افزایی و همگرایی فکری مدیران و معاونین استان‌ها بوجود آورند.


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری پول نیوز ،تاریخ انتشار: 24 مهر1398،کدخبر: 318724،www.poolnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین