پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۴۴۰
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸
رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک, فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور با تاکید بر ارتقا بهره‌وری در ادارات،گفت: ایران اکنون در رتبه ۱۰۵ دنیا از حیث شاخص‌ها و زیرساخت‌های دولت الکترونیک برخوردار است.

شعار سال: امیر شجاعان صبح امروز در همایش سراسری دفاتر پیشخوان خدمات دولت مازندران در مجتمع تفریحی توریستی میزبان بابلسر اظهار داشت: شفافیت، کاهش فساد اداری، توسعه عدالت، ارتقای بهره‌وری، افزایش رضایت‌مندی مردم و توسعه اقتصادی از جمله مهم‌ترین دغدغه‌های دولت‌ها بوده و یکی از روش‌های دستیابی به آنها توسعه دولت الکترونیک است.

وی افزود: اگر فرآیندهای جامعه استاندارد و شفاف شود و سلیقه‌های شخصی به صفر برسد قطعا" بسیاری از مسائل و مشکلات این حوزه برطرف می‌شود.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار خوبی در ارتباط با نیروی انسانی در حوزه دانشگاهی و فنی و مهندسی در کشور وجود دارد، گفت: حدود 50 درصد از فارغ التحصیلان کشور در حوزه آی سی تی تحصیل کرده‌اند.

شجاعان با بیان اینکه شرکت‌های بسیار توانمندی در حوزه فناوری اطلاعات در کشور وجود دارد، تصریح کرد: انتظار می رود تمام این برآیندها منجر به پیشرفت در این حوزه شود.

وی با اشاره به اینکه ایران در حوزه دولت الکترونیک در رتبه 105 جهان قرار دارد، افزود: در منطقه نیز در جایگاه 14 قرار دارد و آنچه چشم‌انداز نشان می‌دهد قرار گرفتن در رتبه دوم منطقه است.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور تاکید کرد: برای رسیدن به رتبه مشخص شده در چشم‌انداز و پیشرفت در این حوزه باید فرآیندها شفاف و از بدنه خارج تا با کمترین هزینه به مردم ارائه شود.

شجاعان با بیان اینکه اگر خدمات در دفاتر پیشخوان با کیفیت ارائه شود خود را موظف می‌دانیم تا این دفاتر رشد کنند، ادامه داد: توسعه دفاتر پیشخوان سبب توسعه دولت الکترونیک و ارتقای رضایت‌مندی مردم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه باید تلاش شود ظرفیتی در دفاتر پیشخوان پدید آید تا مسئولیت‌های دولت الکترونیک به آنها واگذار شود، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما تسهیل‌سازی در ارائه خدمات به دفاتر پیشخوان دولت بوده و توسعه خدمات سبب ارتقای سطح درآمد می‌شود.

حسن خیریان پور، معاون استاندار مازندران نیز در این نشست با اشاره به فراهم شدن زیرساخت دولت الکترونیک در ادارات استان، گفت: نقش دفاتر پیشخوان دولت در توسعه دولت الکترونیک در استان باید ملموس تر شود.

وی با بیان اینکه مازندران دارای ضریب نفوذ بالای 97 درصد در حوزه اینترنت و تلفن همراه است، افزود: در عصر دیجیتال و فناوری اطلاعات باید از طریق این دانش بتوانیم در کاهش بروکراسی اداری و نظم اداری موثر باشیم.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 14 مرداد 95 ، کد مطلب: 1148425: www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین