پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۷۵۵۸
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
علی یعقوبی اگرچه به روز شمار شناسنامه ۵۳ ساله است؛ اما رنج روزگار و مشقت دستفروشی چهره این هنرمند خوشنویس دستفروش را تکیده تر کرده است، دستفروشی که با خط نستعلیق زیبا مشتریان را به سفارش خوشنویسی فرا می خواند. این خوشنویس هر صبح بساط دستفروشی را زیر سرمای سرد آذر چشم به غروب طلوع شده از بلندای آبیدر می دوزد و بساط را در سه گونی جمع و رهسپار منزل استیجاری قدیمی ۳۵ متری می شود.

شعارسال: علی یعقوبی اگرچه به روز شمار شناسنامه ۵۳ ساله است؛ اما رنج روزگار و مشقت دستفروشی چهره این هنرمند خوشنویس دستفروش را تکیده تر کرده است، دستفروشی که با خط نستعلیق زیبا مشتریان را به سفارش خوشنویسی فرا می خواند. این خوشنویس هر صبح بساط دستفروشی را زیر سرمای سرد آذر چشم به غروب طلوع شده از بلندای آبیدر می دوزد و بساط را در سه گونی جمع و رهسپار منزل استیجاری قدیمی ۳۵ متری می شود.
 

  
 
 











   





 

 
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری  خبرآنلاین  ،تاریخ انتشار:     9 آذر 1398،کدخبر: 1326031   ،www.khabaronline.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین