پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۲۸۷۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰
مهدی سجادی، رییس نظام مهندسی معدن استان خراسان شمالی گفت: "سرب و روی آلبلاغ" هنوز معدن نشده و یک کانسار است که در محدوده محیط زیست است و مجوزی برایش صادر نشده لذا افراد به صورت غیرمجاز برداشت می‌کنند که باعث پیش آمدن حوادث تلخی شده است.

شعار سال: یک مقام مسوول گفت: "سرب و روی آلبلاغ" هنوز معدن نشده و یک کانسار است که در محدوده محیط زیست است و مجوزی برایش صادر نشده لذا افراد به صورت غیرمجاز برداشت می‌کنند که باعث پیش آمدن حوادث تلخی شده است.

مهدی سجادی، رییس نظام مهندسی معدن استان خراسان شمالی مشکلات عمده معادن استان و تمام معادن کشور را تعارضات با منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: امروز پروانه چَرای مرتعداران برای معدن‌داران معضل اصلی شده است. معدندار باید مرتع‌دار و دامدار را پیدا کند و او را راضی کند تا گواهی چَرا را باطل کند که بتواند پروانه بهره برداری بگیرد.

وی افزود: وزارت صمت باید با منابع طبیعی این مشکل را برطرف کنند در غیراینصورت معادن یک به یک تعطیل خواهند شد.

سجادی در مورد ایمن نبودن معدن سرب و روی آلبلاغ سبزوار و کشته شدن چندین معدنکار طی سال‌جاری بیان داشت: نکته مهم این است که معدن نشده و یک کانسار است و داخل محدوده محیط زیست است و مجوزی صادر نشده لذا افرادی که به آنجا می‌روند به صورت غیرمجاز برداشت می‌کنند که باعث پیش آمدن چنین حوادث تلخی شده است.

رییس نظام مهندسی معدن خراسان شمالی افزود: متاسفانه نظام مهندسی معدن استان قانونا نمی‌تواند نظارتی بر این مورد داشته باشد و وظیفه محیط زیست و سازمان صمت است که با بررسی‌های دقیق باید این مشکل را برطرف کنند.همچنین قرار است ایمیدرو کار اکتشافی این منطقه را انجام دهد تا ذخیره آن تعیین تکلیف شود.

وی فرسوده بودن ماشین آلات معدنی را مشکل دیگر معادن دانست و عنوان کرد:اگر به معدنکاران تسهیلاتی ارائه دهند تا ماشین آلات دسته دوم را وارد کنند، باعث بازگشت رونق به معادن می شود.

مهدی سجادی طرح احیای معادن کوچک را سیاست درستی خواند و گفت: طی جلسه‌‌ای قرار شد معادنی را اعضا کارگروه مشخص کنند و از معدن‌داران دعوت کنیم در جلسات حضور یابند و مشکلاتشان را مطرح کنند تا راهکارهایی برایشان اندیشیده شود. به عنوان مثال نبود واحد فرآوری، ماشین آلات فرسوده و چالش های حمل و نقل از جمله مشکلاتی است که باید با جذب سرمایه گذار خصوصی به این معادن کمک شود تا احیا شوند.

وی گفت: عمده معادن استان بوکسیت، باریت، کلسیت، گچ، سنگ آهن هماتیتی،سنگ مرمریت ومس است که به دلیل نبود بازار فروش،نبود واحدفرآوری، عیار کم ماده و اکتشافات ناقص بیشتر این معادن نیمه تعطیل یا تعطیل شده‌اند.

وی در پایان گفت: اگر سرمایه گذار خصوصی در استان برای ایجاد واحدهای فرآوری جذب شود قطعا معادن دوباره رونق پیدا می‌کنند.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی معادن و صنایع معدنی،،تاریخ انتشار:6دی1398،کد خبر:48574،www.minews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
0
0
به هیچ قیمتی نباید محیط زیست و نابود کرد این حق طبیعت بر گردن ماست
محسن
United States of America
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
0
0
مشکلات تمامی ندارد!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین