پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۲۳۹۴
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۸

همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

در مطلب پیش رو به هر آنچه که از کرونا باید بدانیم از شیوه های شناسایی تا پیشگیری از این ویروس پرداخته ایم.

شعار سال:در مطلب پیش رو به هر آنچه که از کرونا باید بدانیم از شیوه های شناسایی تا پیشگیری از این ویروس پرداخته ایم.

ماندگاری ویروس کرونا در محیط چقدر است؟


شروین شکوهی متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و عمومی در راستای مقابله با همه گیری ویروس کرونا در کشور، گفت: عمر این ویروس بسته به دمای محیط می‌تواند تا چند روز نیز باشد.
وی با بیان اینکه افرادی که مشکوک به سرماخوردگی هستند باید در خانه استراحت کرده و از تماس با سایر افراد خودداری کنند، افزود: افراد سالم نیز باید از حضور در مکان‌های شلوغ و سفرهای غیر ضرور اجتناب کرده و از دست دادن یا روبوسی نیز به جد دوری کنند.
این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر اینکه افراد باید در حین عطسه یا سرفه جلوی دهان خود را بگیرند، تصریح کرد: این ویروس می‌تواند از طربق تنفس یا حتی لمس جسم آلوده منتقل شود از این رو افراد باید ضمن شست و شوی مدام دست‌های خود از دست زدن به اجسام خودداری کنند.
شکوهی با بیان اینکه افراد اگر مجبور به لمس اجسام در اتوبوس و مترو شدند باید بلافاصله قبل از دست زدن به چشم، بینی یا دهان خود نسبت به شست و شوی مکان آلوده بدن اقدام کنند، تصریح کرد: آب ژاول و الکل نیز مهم‌ترین پاک کننده‌ها برای مقابله با ویروس کرونا هستند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر اینکه این ویروی از چند ساعت تا چند روز بسته به دما و رطوبت محیط زنده می‌ماند، گفت: زنده ماندن کرونا ویروس جدید تا دو الی ۳ روز در محیط دور از ذهن نیست.

نکات بهداشتی درباره ویروس کرونای جدید

همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

مشاور وزیر بهداشت:

هیچ آزمایشگاه خصوصی امکان انجام تست کرونا ۲۰۱۹ را ندارد و هرگونه ادعا در این خصوص کلاهبرداری و فریب است.

همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

توصیه وزیر فرهنگ و ارشاد به «مراجع، مدیران حوزه و تولیت‌های مراکز مذهبی» در مبنا قرار دادن توصیه‌های وزارت بهداشت در مواجهه با کرونا

همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

پنج شماره تماس برای گزارش دادن درباره کرونا در قم

 

محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم «چهار شماره تماس مردمی درباره ویروس کرونا برای دادن گزارش درباره بیماری کرونا ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ اعلام کرده است.»

این مقام دولتی برای ارائه گزارش در مورد مطب‌ها و بیمارستان‌ها نیز شماره ۳۶۶۱۰۳۸۲ را اعلام کرده است.

 

مرگ و میر ناشی از کرونا با سن نسبت مستقیم دارد، دلیل آن هم سیستم ایمنی ضعیفتر کهنسالان است

همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

کرونا چیست و چگونه منتقل می‌شود؟

همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

ملاقات بیماران در قم ممنوع شد

اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد ویروس کرونا:

 با توجه به وجود مواردی از بیماری کرونا در شهر قم، تمامی ملاقات ها در مراکز درمانی و بیمارستان های قم ممنوع است.

از مردم تقاضامندیم با پرسنل بیمارستان نهایت همکاری را داشته باشند.

 

وضعیت امروز قم و بیمارستان کامکار که دو نفر بر اثر ویروس کرونا تو این بیمارستان فوت شدن آیا این لباس ها برای این شرایط اضطراری لباس های مناسبیه ؟!

تعداد بازدید : 10
 
تکذیببه‌های عجیب!

محمد مولایی/ عضو انجمن اسلامی جامعه پزشکی نوشت:

متاسفانه خبرگزاری رکنا بدون اینکه با من تماسی بگیرند و درباره تایید یا رد خبر اطلاعی بگیرند، خبر منتسب به من را با بی اخلاقی و بدون رعایت قواعد ژورنالیستی تکذیب کرده‌اند.

خبر منتشر شده مورد تایید من است و فرد حاضر در ویدئوی منتشر شده نیز اخوی من ساعاتی پیش از فوت است که فردی دیگری که در کنار بیمار حضور دارد خود من هستم.

این ویدئو را من ابتدا در یک گروه صنفی و تخصصی پزشکی که متولیان سلامت کشور هم در آن حضور دارند منتشر کردم. اما به دلیل جدیت خطری که مردم را تهدید می‌کرد از همکاران درخواست کردم که ویدئو و روایت من از فوت اخوی ام و بحث‌های مربوطه را منتشر کنند.
همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

کانون آلودگی کرونا در داخل کشور است/درخواست از جامعه پزشکی

سعید نمکی گفت: بر اساس پروتکل سازمان جهانی بهداشت، باید مواردی که از جاهای آلوده می آیند یا با افراد آلوده تماس داشته‌اند، دنبال شود.

در حال حاضر در شرایط پیک آنفلوانزای نوع B در کشور هستیم و ما را گرفتار کرده است، ادامه داد: کرونا ویروس، پدیده‌ای است که می‌تواند برای ما زحمت ایجاد کند.

بررسی‌ها نشان داده است که این افراد هیچ سفری به خارج از کشور نداشته‌اند. بنابراین، باید گفت که کانون آلودگی در داخل کشور شکل گرفته است.

نمکی از جامعه پزشکی درخواست کرد با همکاری همدیگر در سراسر کشور، کرونا ویروس را مثل آنفلوانزا، جمع کنیم.

در این پست سعی شده راه های پیشگیری و تشخیص این ویروس آموزش داده شود
‌‌
همین اطلاعات به ظاهر ساده می‌تواند از ابتلا به ویروس هولناک کرونا جلوگیری کند.

تعداد بازدید : 7
 
۱۳ نکته کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

۱ - ویروس کرونا، عمدتاَ از راه دهان، بینی، چشم و گوش وارد بدن می‌شود. بنابر این دست هایتان را قبل از شست و شوی کامل با آب و مایع دستشویی به این ۴ قسمت بدن نزنید.

۲- هر روز چندین بار دست هایتان را با آب و مایع دستشویی و هر بار به مدت نیم دقیقه با دقت بشویید. اگر مایع یا ژل ضدعفونی کننده هم بزنید، بهتر است.

۳- همراه تان یک مایع ضدعفونی کننده کوچک داشته باشید تا در محیط‌های عمومی مانند مترو و خیابان و ... که دسترسی سریع به آب و مایع دستشویی ندارید، بعد از تماس با افراد و اشیاء، مدام دست هایتان را ضدعفونی کنید.

۴- اگر نزدیک شما، کسی سرفه با عطسه کرد، فوری دهان و بینی تان را ببندید و حتی المقدور چند متری از او دور شوید، چون یکی از راه‌های انتقال کرونا، تنفس است.

۵- اگر مسوول اشیائی هستید که دست‌های افراد مدام با آن‌ها در تماس است، آن‌ها به کرات ضدعفونی کنید؛ مانند دستگیره‌های در، ستون‌های فلزی اتوبوس و مترو که افراد برای حفظ تعادل، آن‌ها را می‌گیرند، پیشخوان بانک‌ها و ادارات، خودکار‌های عمومی بانک ها، دکمه‌های آسانسور و خودپرداز‌ها، نازل بنزین، نرده‌های کنار پله‌ها و غیره.
همچنین سعی کنید تا حد امکان به چنین اشیائی دست نزنید و اگر هم زدید - که اکثراً ناگزیر هستید - دست‌های خود را بشویید یا ضدعفونی کنید و قبل از شست و شو، به آن ۴ قسمت بدن که در بند اول گفتیم، دست نزنید.

۶- دست دادن و روبوسی را به حداقل ممکن برسانید.

۷- بلافاصله بعد از ورود به خانه، دست‌های خود را بشویید و ضدعفونی کنید. این را از همه اعضای خانواده بخواهید. همچنین در محل کار نیز با همکاران چنین قراری بگذارید.

۸ - سیستم ایمنی بدن تان را با خوردن ویتامین C، میوه‌ها، سبزیجات و دارو‌های تقویتی، ارتقا دهید. خوردن روزانه یک لیوان "آب ولرم + آب لیموی تازه + یک قاشق عسل طبیعی" توصیه می‌شود.

۹- میوه‌ها و سبزیجات را با آب و چند قطره مایع ظرفشویی بشویید.

۱۰ - غذای آلوده از راه‌های انتقال کروناست. از خوردن غذا و مایعات در جا‌های غیر مطمئن جدا خودداری کنید.

۱۱- غذاهایتان کاملا پخته شود؛ بنابراین از خوردن غذا‌های نیم پز مانند تخم مرغ عسلی، استیک نیم پز یا آبدار خودداری کنید. تاکید می‌شود مرغ و گوشت قرمز و شیر را خوب بجوشانید و کامل بپزید.

۱۲- مسواک تان را مدام با مایع دستشویی بشویید و ضدعفونی کنید.

۱۳- تا حد امکان در خانه بمانید، اگر بیرون رفتید بکوشید به جا‌های شلوغ نروید و مدام دست هایتان را ضدعفونی کنید.
 
آمار لحظه به لحظه کرونا در جهان که نشان می‌دهد تا به این لحظه ایران در مقام سوم است و ۱۸ نفر آلوده شده‌اند که ۱۳ مورد آن به تازگی اعلام شده است.
 
همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

ویروس شایعه از کرونا خطرناک‌تر است

تعداد بازدید : 11
 

توضیحات کامل علائم کرونا:

۱) سیستمیک: تب و احساس خستگی مفرط

۲) تنفسی: آبریزش بینی، عطسه، گلو درد، سرفه خشک، تنفس کوتاه و مقطعی و تند

۳) کلیه‌ها: کاهش عملکرد(کاهش حجم ادرار یا تعداد دفعات دفع)

۴) روده‌ای: اسهال

۵) سیستم گردش خون: کاهش تعداد گلبولهای سفید

نهایتا در مقایسه با آنفلوانزا دارای علائم مشترک ، و متفاوت در بروز اسهال و تنگی نفس شدید است

با مشاهده این علائم سریعا به دکتر مراجعه کنید

 
همه چیز درباره کرونا: از شناسایی تا پیشگیری

 

اختصاصی شعار سال برگرفته از فضای مجازی

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین