پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۲۴۳۱
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۷
براساس گزارش درج شده در پرونده، این نخستین باری است که در اسپانیا چنین احکامی برای فساد ورزشی صادر می‌شود.

شعار سال: براساس پرونده های موجود در دادگاهی در اسپانیا، پنج مدیر اسبق باشگاه اوساسونا و دو بازیکن اسبق باشگاه رئال بتیس به دلیل گناهکار شاخته شدن در مجموعه ای از اتهامات فساد، به حبس محکوم شده اند.

«آنخل ویزکِی» مدیر اجرایی اسبق اوساسونا با اتهاماتی همچون اختلاس، دستکاری و جعل حساب‌ها و فساد ورزشی با هشت سال و هشت ماه زندان، سنگین‌ترین حکم را گرفته است.

«آنتونیو آمایا» و «ژاوی تورس» بازیکنان اسبق باشگاه رئال بتیس نیز به دلیل مجرم شناخته شدن در اتهاماتی همچون فساد ورزشی، هر کدام به یک سال حبس محکوم شده‌اند.

براساس گزارش درج شده در پرونده، این نخستین باری است که در اسپانیا چنین احکامی برای فساد ورزشی صادر می‌شود.

باشگاه‌های اوساسونا و بتیس از اظهارنظر آنی در واکنش به این موضوع اجتناب کردند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت عصرایران، تاریخ 5 اردیبهشت 99، کد مطلب: 725040: www.asriran.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین