شعار سال: بخش نصرآباد با جمعیتی حدود ۵۰ هزار نفر در فاصله۱۲۰ کیلومتری مشهد، از کمبود امکانات مختلف رنج می برد و نبود بیمارستان و پزشک متخصص مشکلات این منطقه را دو چندان کرده است. کلنگ زنی پروژه بیمارستان در سال ۹۱، بارقه های امید را در مردم زنده کرد ولی با گذشت هشت سال از آغاز طرح توسط اداره مسکن و شهرسازی روند کند پیشرفت پروژه، امید مردم را به یاس تبدیل کرد به طوری که مردم این منطقه مجبورند برای انجام درمان به شهرهای اطراف بروند وعلاوه بر رنج بیماری باید هزینه های رفت و آمد را تحمل کنند.به گزارش خراسان رضوی، یکی از ساکنان نصرآباد در همین زمینه گفت: درحالیکه سه پروژه ساخت بیمارستان در شهرهای باخرز، صالح آباد و نصرآباد همزمان کلنگزنی شد و بیمارستانهای باخرز و صالح آباد به بهره برداری رسیده اند اما ساختمان بنای بیمارستان نصرآباد پیشرفت فیزیکی کمی داشته و عملاً با گذشت هشت سال فرسوده شده است و این نگاه تبعیض آمیز، مردم بخش نصرآباد را بیشتر رنج می دهد.عضو شورای اسلامی شهرنصرآباد نیزگفت: با توجه به مکاتبه فراوان با مسئولان ذی ربط و درخواست از سازمان مدیریت و برنامه ریزی، خواستار تغییر پیمانکار، تخصیص اعتبار و تبدیل بیمارستان از ۱۰ تختخوابی به ۳۲ تختخوابی شدیم.مجید عظیمی اظهار کرد: چندین مرتبه عملیات این پروژه شروع و سپس متوقف و هم اکنون در حد پوشش سقف و قسمتی از سفت کاری داخل انجام شده است.
۲۵ تا۳۰ درصد پیشرفت پروژه
رئیس شورای اسلامی شهر نصرآباد با انتقاد از روند کند ساخت بیمارستان نصرآباد نیز گفت: به گفته کارشناسان، حدود۸۰ درصد بودجه این مجموعه تامین شده است ولی پیشرفت فیزیکی پروژه ۲۵ تا۳۰ درصد بیشتر نیست.علی اکبر ناظری افزود: با وضع موجود، امکان تکمیل این طرح توسط مسکن و شهرسازی بعید به نظر می رسد و خواستار واگذاری آن به دانشکده علوم پزشکی تربت جام هستیم.بخشدار نصرآباد درباره پروژه مرکز درمان بستر شهر نصرآباد بیان کرد: هم اکنون این طرح ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. در سال۹۳ به علت تخصیص نیافتن اعتبار، این پروژه متوقف شد.وی افزود: هم اکنون پیمانکار ۶۰۰ میلیون تومان مطالبه دارد و تکمیل و اتمام طرح پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با توجه به وضعیت مالی دولت در سال های اخیر، زمان قابل پیش بینی برای راه اندازی آن متصور نیست.حسین اکبری مقدم تصریح کرد: پیشنهاد بخشداری و دانشکده علوم پزشکی تربت جام این است که اگر قرار است بیمارستانی در مرکز بخش احداث شود، ۳۲ تختخوابی باشد که بتواند خدمات درمانی و پزشکی بیشتری ارائه دهد نه این که با راه اندازی مرکز درمان بستر که هیچ تفاوتی با مرکز سلامت ندارد،خدمات رسانی کند.وی یادآورشد: هم اکنون مرکز سلامت نصرآباد با پنج پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، ماما، مرکز سلامت مادران باردار و... به طور شبانه روزی فعال است و فعالیت مطلوب و موثری دارد.
ما در قبال طرح بیمارستان نصرآباد مسئولیتی نداریم
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: ما در قبال طرح بیمارستان نصرآباد مسئولیتی نداریم و اجرای آن به عهده اداره راه و مسکن و شهرسازی است. میزان پیشرفت پروژه با اعتبار هزینه شده همخوانی ندارد.دکتر محمد افکار افزود: به دنبال خیّر هستیم تا اورژانس پیش بیمارستانی را در نصرآباد راه اندازی کنیم. وی اظهار کرد: در مرکز فعلی جامع سلامت نصرآباد، کمبود فضای فیزیکی داریم و باید چند تخت به آن اضافه و تجهیز شود. آمادگی داریم تا پزشک متخصص را در نصر آباد مستقر کنیم.
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه خراسان، تاریخ انتشار: 21خرداد 1399،کدخبر:239948،www.khorasanrazavi.khorasannews.com