شعار سال : مناظره حسن آقامیری و آقای رفیعی تمام شد. ورای تحلیلها و انتقادات وارد بر این مناظره، بنظر میرسد که وجود و برپایی چنین مناظراتی از جنبههای مختلف، ضروری است. روشنگری ناشی از تضارب اندیشه، تقویت حوزههای کلامی، ایجاد فضای پویا سازی اجتهاد، درک بیشتر مسائل روز، امکان پذیری نگاه پدیدارشناسه و غیر تعصبی به مسائل دینی و ....، برخی از مزایای شناختی وقوع چنین رویدادهایی هستند.
برخی از نظرات ارایه شده توسط خوانندگان در خصوص این مناظره، در ادامه متن آورده شده است.
مصطفی بیان داشته: برداشتم در مورد سخنان آقامیری مثل قبله.... ایشان یکسری نتایج و تحلیلهایی داره که با «ظاهر آیات و روایات» نمیسازه؛ برای تحلیلهاش رفرنس به آیات و روایات میده، ولی اون آیات و روایات ظهور در تحلیلش ندارند، بلکه تاویل و برداشت خودشه!
قدوسی نژاد عنوان نموده: ضرورت وجود کرسی آزاد اندیشی در جامعه ما کمتر از دهه ۶۰ نیست و چه بسا بیشتر احساس میگردد؛ برگزاری این کرسیها بخصوص در صداوسیما از ضروریات است... گفتگوی بین حاج آقا رفیعی و آقای آقامیری در اینستاگرام شروع خوبی برای ایجاد این فضای تعاملاتی است...
ترکاشوند معتقد است که: دلم برای تلویزیونی میسوزه که ماموریتش اساسا همین دست کارها بوده، ولی مدیران تکنوکرات محافظهکار به مرور ایام ازش چیزی ساختن که نه میتونه مناظره کسی رو پخش کنه که مدام منابرش رو میبره روی آنتن و نه میتونه حرفای کسی رو نشون بده که منتقدشه.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، برگرفته از فضای مجازی