پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۶۱۱۷
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان توضیحاتی را در خصوص انتشار کلیپی از سوی همسر بیمار فوت شده زن در بیمارستان طالقانی مبنی بر عدم تحویل جسد همسرش به دلیل انجام تسویه حساب هزینه های بیمارستان، ارایه داد.

شعار سال:روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان توضیحاتی را در خصوص انتشار کلیپی از سوی همسر بیمار فوت شده زن در بیمارستان طالقانی مبنی بر عدم تحویل جسد همسرش به دلیل انجام تسویه حساب هزینه های بیمارستان، ارایه داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده به شرح ذیل است:

در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی توسط همسر بیمار متوفی کرونایی و ادعای گرو گرفتن جسد متوفی در قبال پرداخت هزینه درمان در بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان ضمن عرض تسلیت به این خانواده، لازم است مطالبی را برای روشن شدن موضوع به اطلاع شهروندان فهیم برسانیم:

 بر اساس دستورالعمل پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ صادره از سوی وزارت بهداشت و درمان، بیمار در بدو ورود به بیمارستان در واحد پذیرش تشکیل پرونده بستری داده و در همان زمان به همراه بیمار اطلاع داده می‌شود که بیمه پوشش دهنده ی بیمار(بیمه تکمیلی ایران) فاقد قرارداد با بیمارستان می باشد و برای جلوگیری از محاسبه و پرداخت هزینه به صورت آزاد می بایستی پیگیر موضوع از سوی بیمه متبوع باشند که متاسفانه این مسیله از سوی همراه بیمار نادیده گرفته شده است.

 بیمار در تاریخ ۹۹/۲/۳۱ پذیرش شده و به مدت(شش روز) در بخش داخلی زنان اتاق دو تخته و پس از آن به مدت(۱۱ روز) در اتاق ایزوله بخش آی سی یو بستری شده و تمامی خدمات مشاوره پزشکی و اقدامات درمانی اعم از: عفونی، داخلی، قلب و بیهوشی توسط متخصصان مربوطه صورت گرفته و داروهای مورد نیاز برای بیمار تجویز و به مصرف وی رسیده است.

دلیل بالا بودن صورتحساب بیمار به علت محاسبه خدمات درمانی به صورت آزاد است(که در بدو ورود به اطلاع همراه بیمار رسانده شده بود) شایان ذکر است که این هزینه ها بر اساس کتاب تعرفه ارزش گذاری مبتنی بر خدمات و مراقبتهای درمانی جمهوری اسلامی ایران تدوین شده توسط وزارت بهداشت و درمان صادر گردیده و هیچگونه هزینه مازاد و اضافی از بیمار اخذ نشده است و مستندات مربوط به صورتحساب صادره مبین این موضوع بوده و قابل ارائه در مراجع حقوقی ذیصلاح می باشد.

در زمان اخذ رسید صندوق با توجه به بالا بودن مبلغ، هزینه ای از همراه متوفی دریافت نگردیده و صرفاً برای ترخیص جسد، یک جلد سند ملکی به عنوان ضمانت نزد واحد ترخیص تحویل شده است.

بیمار متاسفانه در تاریخ ۹۹/۳/۱۶ در ساعت ۲۳ و ۴۸ دقیقه فوت کرده و در ساعت پنج دقیقه بامداد مورخ ۹۹/۳/۱۷ جسد وی به سردخانه بیمارستان منتقل شده و در همان روز تمامی امور اداری پرونده بستری تکمیل و برای ترخیص به واحد درآمد ارسال شده است.

علت تاخیر در تحویل جسد به دلیل تعلل خانواده متوفی در خصوص ارایه ضمانت نامه و یا پرداخت هزینه بوده است و جسد دو روز بعد در مورخ ۹۹/۳/۱۹ ساعت ۱۰:۳۰ از سردخانه بیمارستان به محل آرامستان امام رضا(ع) منتقل شده است.

 لازم به ذکر است مطابق همین دستورالعمل، در سازمان های درمانگر دولتی، ترخیص بیمار یا متوفی از بیمارستان صرفا پس از تسویه حساب کامل صورت می پذیرد اما این بیمارستان به منظور همکاری با خانواده متوفی هیچ گونه وجهی از این خانواده ی داغدار دریافت نکرده است و برای همکاری مضاعف با ایشان فرم صورتحساب بیمار به لحاظ رعایت سیستم ارجاع، به اداره بیمه متبوع تحویل شده است.

 لذا با توجه به توضیحات ارایه شده توسط آقای دکتر کوتی مدیریت بیمارستان که در متن فیلم به کرات مورد اتهام قرار گرفته است به استحضار می رساند هیچ گونه تخلف مالی در خصوص فرآیند پذیرش، درمان و تحویل جسد متوفی صورت نپذیرفته و این بیمارستان با توجه به تهمت و افترای نسبت داده شده و همچنین نادیده گرفتن زحمات تیم درمانی برای بیمار متوفی با هماهنگی اداره امورحقوقی دانشکده علوم پزشکی آبادان دادخواست اعاده حیثیت از سوی دادستانی محترم شهرستان را خواهد داشت.

مدیریت روابط عمومی این دانشکده نیز همچون گذشته از شهروندان عزیز تقاضا دارد که به مطالب و کلیپ‌های منتشره در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که موجب تشویش اذهان عمومی و جریحه دار کردن احساسات همشهریان عزیز می شوند، توجه نکنند و عنایت داشته باشند با توجه به اینکه دانشکده علوم پزشکی آبادان و به تبع آن بیمارستان های تابعه کاملاً دولتی بوده و تمام قوانین دولتی بر آن حاکم است لذا محاسبه تمام هزینه های صادره در صورتحساب بیماران بر اساس تعرفه های دولتی خواهد بود.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان

تعداد بازدید : 7

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  خبرگزاری برنا، به تاریخ: 15 تیر ۱۳۹۹،‌ کد خبر: 1024913،www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین