پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۸۷۶۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه گفت: ماهانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه گوشی در کشور روشن و وارد سامانه همتا می‌شود نه خرید و فروش، چون تعداد خرید و فروش بیش از این عدد است. این در حالی است که ۹۱ درصد موبایل‌ها از طریق قاچاق وارد می‌شوند.
شعار سال: امیر اسحاقی افزود: در سال‌های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ بین ۵ تا ۹ درصد موبایل از طریق واردات رسمی و بیش از ۹۱ درصد از مسیر قاچاق وارد کشور می‌شد.

وی همچنین اظهارداشت: از زمانی که طرح رجیستری در کشور آغاز شد یعنی از اواسط سال ۹۶ تغییرات خوبی در این مسیر صورت گرفت.

دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه گفت: شرکت‌های وارد کننده موبایل در آن زمان ۱۶ شرکت بود که این عدد امروز ۲۰ برابر شده و به ۳۲۲ شرکت وارد کننده رسیده یعنی ۳۲۲ شرکت مجوز واردات موبایل دریافت کرده اند.

وی در ادامه افزود: تا ابتدای امسال ۱۷۱ شرکت حداقل یکبار واردات تلفن همراه داشته اند.

اسحاقی بیان داشت: واردات گوشی تلفن همراه امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با کاهش رو به رو بوده است.

وی ادامه داد: در سه ماهه نخست سال گذشته ۳,۲ میلیون گوشی و در سه ماهه نخست امسال ۲.۶ میلیون گوشی وارد کشور شده است.

دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه گفت: در دی، بهمن و اسفند ماه سال گذشته ۴,۹ میلیون گوشی وارد کشور شد که این عدد امروز به ۲.۶ میلیون گوشی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه ۲,۶ میلیون گوشی عدد کمی است، افزود: مصرف ماهانه گوشی تلفن همراه در کشور ۱.۲ میلیون گوشی است یعنی یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه گوشی ماهانه در کشور روشن و وارد سامانه همتا می‌شود نه خرید و فروش، چون تعداد خرید و فروش گوشی بیش از این عدد است.

«اکبر سلطانی» کارشناس سامانه همتا نیز در برنامه رهیافت گفت: مطالعات اولیه طرح رجیستری از سال ۹۳ در کشور شروع شد.

وی افزود: این طرح از آذرماه سال ۹۶ بصورت تدریجی مصطلح و از برند اپل شروع شد و در فروردین ماه سال ۹۷ با برنده سامسونگ به پایان رسید.

کارشناس سامانه همتا گفت: مبنای طرح هم اینکه هرکسی وارد کشور می‌شود به عنوان مسافر باید گوشی خود را ثبت کند و هر وارد کننده‌ای که گوشی وارد می‌کند باید شناسه‌های مربوط به گوشی‌های خود را ثبت نماید.

وی افزود: هر شناسه‌ای که در شبکه دیده شود خارج از شناسه‌های ثبت شده در شبکه اپراتوری آنتن نمی‌دهد در نتیجه با این روش جلوی قاچاق موبایل گرفته می‌شود.

سلطانی بیان داشت: سامانه همتا این امکان را برای مشتریان تلفن همراه فراهم کرده وقتی مراجعه می‌کنند برای خرید گوشی بتوانند با شماره گیری #۷۷۷۷* و انتخاب گزینه استعلام اصالت از وارد کننده گوشی، از شرکت گارانتی کننده گوشی و مدت زمانی که گوشی گارانتی می‌شود، مطلع شوند.

وی با بیان اینکه بخش قاچاق تلفن همراه بصورت کامل در کشور حذف نشده است، گفت: متاسفانه برخی‌ها از رویه مسافری استفاده و به اسم مسافری بعضا گوشی‌هایی را ثبت می‌کنند که بخشی از این گوشی‌ها همچنان در بازار موجود است.

کارشناس سامانه همتا افزود: توصیه به همه مصرف کنندگان اینکه حتما استعلام اصالت را انجام دهند، چون اگر گوشی وارد کننده و مدت زمان گارانتی نداشته باشد بدانند گوشی نیست که بتوان خدمات پس از فروش دریافت کرد.

وی در ادامه از تمامی مصرف کنندگان خواست از گوشی‌های شرکتی خریداری کنند.

سلطانی با اشاره به اینکه طرح رجیستری قاچاق تلفن همراه را به صفر نزدیک کرده است، گفت: افزایش در آمد‌های دولتی، عدم ورود گوشی‌های فیک، گوشی‌های بدون گارانتی، خرید کالای با کیفیت‌تر از سوی مصرف کنندگان، ایجاد اشتغال پایدار و ... از دیگر مزایا و خدمات این طرح است.

وی افزود: طبق قانون هر مسافر حق دارد در طول یکسال تنها یک گوشی وارد کشور کند.

کارشناس سامانه همتا بیان داشت: متاسفانه عده‌ای نمی‌خواهند تن به واردات رسمی و رسمی کار کردن بدهند از اینرواطلاعات مسافران را خریداری می‌کنند و با روابطی که دارند با اطلاعات آن‌ها ثبت گوشی مسافری را انجام می‌دهند.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه هم اکنون درصد قاچاق گوشی که وارد مملکت می‌شود چقدر است، اظهارداشت: چهار میلیون دستگاه از ۱۵ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در سال ۹۸ مربوط به گوشی‌های مسافری بوده است.

سلطانی یادآورشد: برآورده‌ها حاکی از اینکه بیش از سه میلیون دستگاه گوشی‌های مسافری از رویه مسافری سوء استفاده ودر سامانه همتا ثبت شده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹، کد خبر ۲۳۰۵۴۳۹، www. tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
0
0
با این افزایش دلار و این همه خرید فقط میتونیم متوجه بشیم مردم در هر حالت با شرایط کنار میان
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین