پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۷۷۶
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
گیلان دارای تنوع غذایی زیادی است و بیشتر غذاهای گیلانی از محصولات بومی تهیه می شود و بسیاری از گردشگران به دلیل تجربه صرف غذاهای مختلف به این استان سفر می کنند.
شعارسال: اگر از مسافرانی که به انگیزه تفریح و گردش به سفر می‌روند، سوال شود که به چه دلیل به شمال کشور سفر کرده‌اید؟ حتما در جواب خواهند گفت که بخشی از انگیزه آنها، خوردن غداهای محلی آن منطقه موردنظر بوده است.

استان گیلان با دارا بودن ۱۷۰ نوع غذای محلی نخستین استان ایران از نظر تنوع غذایی به شمار می آید.زیتون پرورده، مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتق و میرزا قاسمی از جمله غذاهایی هستند که در نوبت ثبت ملی قرار داشته‌اند.

در ادامه تصاویری خوشمزه از انواع غذاهای گیلانی را مشاهده خواهید کرد :

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری لنگر خبر، تاریخ انتشار: شنبه 20 شهریور 1395، کد خبر 64633 ، www.langarnews.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین