شعار سال: مواد لازم برای 4 نفر:
کدو
حلوایی رسیده به اندازه نصف یک کدو حلوایی کوچک
زیره
مقداری
پیاز
دو عدد بزرگ
کره
50 گرم
زعفرون
مقداری
فلفل
،نمک ، زردچوبه و شکربه مقدار
لازم
طرز تهیه:
برنج رو از قبل خیس می کنیم،
پباز رو کاملا ریز می کنیم و با کره تفت می دیم.کدو حلوایی رو مربع
مربع خرد می کنیم وبه پیاز اضافه می کنیم .اگه کدو شیرین نبود 1 2 قاشق غذاخوری
شکر می ریزیم.کدو رو توی کره و پیاز حسابی تفت بدید اما مراقب باشید له نشه.نمک
و فلفل و زردچوبه رو اضافه می کنیم حالا برنج رو می ذاریم بجوشه و آبکش می کنیم و
مواد کدو رو لابه لای برنج می ریزیم و زیره رو هم رو هر لایه می پاشیم.کمی زعفران
آب کرده روی هر لایه می ریزیم.برنج رو دم می کنیم .تخم مرغ رو هم به تعداد با کره
نیمرو می کنیم و روی برنج می ذاریم .
نکته:
در صورت تمایل می تونید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید به این صورت
که پیاز رو تفت بدید و وقتی طلایی شد زردچوبه اضافه کنید و بعدم گوشت چرخ شده رو
بریزید و با هم خوب تفت بدید. رب گوجه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. در آخر کدوها
و شکر و دارچین رو بریزید و ادامه مراحل…اما کدو
پلو اصلی بدون گوشت تهیه می شه.
گاهی بجای تخم مرغ از خورشت گوجه هم همراه با این غذا استفاده می شه .
به این صورت که پیاز داغ رو آماده می کنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه می زنید و
گوجه های خورد شده رو به پیاز داغ اضافه می کنید و با حرارت ملایم می پزید تا هم
گوجه آب بندازه و هم پخته بشه.
( بصورت یک خورشت جا افتاده با آب غلیظ)
بعدهمراه با کدو پلو سرو می کنید.
شمالی ها در کنار این غذا از ترشی نازخاتون هم استفاده می کنند.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی دریا، تاریخ انتشار 9 اسفند 94، کد مطلب: 3533:www.daryanews.com
ن.ف83
بین امه سره بخرین