پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۱۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۹

قیمت هر کیسه کود اوره ۱۶۰ هزار تومان شد!

مشاور نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور از کمبود کود اوره مورد نیاز کشاورزان خبر داد و گفت: این مساله کشاورزان را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

شعار سال: سید جعفر حسینی از کمبود کود اوره در کشور خبر داد و گفت: این مساله برای کشاورزان مشکلات زیادی ایجاد کرده است.

این فعال بخش خصوصی تاکید کرد: توزیع کود اوره نیز به صورت قطره چکانی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه کود اوره تولید داخل کشور است و نیاز به واردات نداریم، افزود: نکته اینجاست با وجود تولید مناسب چرا باز هم در داخل کمبود داریم؟

حسینی ادامه داد: کود اوره مورد نیاز بخش کشاورزی سالیانه حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برآورد می‌شود، اما هیچگاه این میزان از طرف پتروشیمی‌ها برای بخش کشاورزی تخصیص داده نشده است.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر وزارت جهاد کشاورزی کود اوره را فقط برای ۸ محصول کشاورزی تأمین می‌کند، اما آیا محصولات دیگر نیازی به کود ندارند؟ کشاورز چگونه باید برای سایر محصولات کود تأمین کند؟ این امر سبب شده که کشاورزان برای تأمین کود مورد نیاز به دلالان روی آورند.

این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: قیمت هر کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره در برخی مناطق کشور به ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان رسیده که به نوعی یک رکورد حساب می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به نبود کود اوره در بازار و نیاز کشاورزان به کود برای صیفی جات باید مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تدبیری برای این مساله بیندیشند.

حسینی با بیان اینکه زمان زیادی تا آغاز سال زراعی جدید و کشت پاییزه نمانده است، گفت: بحث کمبود کود و گرانی آن می‌تواند برای کشاورزان مشکل ایجاد کند و هزینه‌های تولید را بالا ببرد.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبری دهقان نیوز، تاریخ انتشار 4 مرداد    99، کد خبر:   54782، www.dehghannews.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Japan
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
0
0
اوضاع بخش کشاورزی انگار نیاز به اصلاحات اساسی داره . از نهاده های دامی گرفته تا وضعیت فروش محصولات کشاورزی و الگوی کشت و وضعیت دامداران که انباشت دام دارند و ....
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین