پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۰۸۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۷
صحبت‌ها با یکدیگر، دنیا دنیا فاصله دارد. وزیر جهاد کشاورزی، علت گرانی تخم مرغ را صادرات بی رویه می‌داند و ناصر نبی پور، رئیس اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران، نبود نظارت در توزیع نهاده‌های دامی، به نظر شما کدامیک راست می‌گویند و کدامیک دروغ؟ قضاوت با شما
شعار سال:واکنش وزیر کشاورزی به افزایش قیمت تخم‌مرغ
 
کاظم خاوازی، وزیر جهاد کشاورزی صادرات بی‌رویه را عامل افزایش قیمت عنوان و اعلام کرد که بر اساس نرخ تعیین شده برای هرکیلو گرم تخم مرغ درب مرغداری، قیمت هر شانه تخم مرغ ۱۸۰۰ گرمی برای مصرف کننده حدود ۲۶ هزارتومان خواهد بود.
 
به گزارش ایسنا،  کاظم خاوازی در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم نامه بین وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی با موضوع تولید و توزیع کودهای فسفاته گفت: براساس تصمیم اتخاذ شده، قیمت تخم مرغ از درب مرغداری هر کیلو ۱۲ هزار تومان، قیمت برای مصرف کننده هر کیلو ۱۴۵۰۰ تومان و عوارض صادراتی به ازاء هر کیلو ۲۵۰۰ تومان تعیین شد؛ بنابراین قیمت هر شانه تخم مرغ ۱۸۰۰ گرمی برای مصرف کننده حدود ۲۶ هزارتومان خواهد بود.
 
وزیر جهاد کشاورزی همچنین وعده داد که “با تمهیداتی که در نظر گرفته شده، در روزهای پیش رو، قیمت تخم مرغ کاهش قابل توجهی می‌یابد”.
 
صدور مجوز صادرات تخم مرغ در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار گرفت
 
خاوازی با بیان اینکه تولید تخم مرغ در کشور به اندازه کافی است و سالانه یک میلیون و ۳۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود که ۶۰ هزار تن آن مازاد بر مصرف داخلی است، گفت: در هفته‌های اخیر، تقاضای صادرات زیاد بوده و صادرات بی رویه بازار تخم مرغ را به هم ریخته و موجب افزایش قیمت شده است.  در همین راستا رئیس جمهوری به معاون اول دستور پیگیری دادند و در نهایت مقرر شد صدور مجوز صادرات تخم مرغ در اختیار وزارت جهادکشاورزی باشد تا بین تولید و صادرات توازن ایجاد شود.
 
این دومین افزایش قیمت تخم مرغ در سال جاری است، به‌طوری‌که اوایل تیرماه سقف قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ در مرغداری حداکثر ۹۵۰۰ تومان و قیمت مصرف کننده هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی بسته به وزن آن در حدود ۲۰.۰۰۰ تومان تعیین شده بود. اما قیمت هر شانه تخم مرغ در روزهای اخیر در خرده‌فروشی‌ها به بیش از ۴۰ هزار تومان هم رسیده است.
 
رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی صادرات را علت اصلی این افزایش قیمت دانسته و گفته که علاوه بر آن برخی نیز با سوء استفاده از اهرم صادرات قیمت‌ها را به شکل کاذب بالا می‌برند و حباب ایجاد می‌کنند.
 
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ستاد تنظیم بازار عوارض صادراتی تخم‌مرغ‌ برای شهریورماه را مشروط به تعهد اتحادیه مرکزی مرغداران میهن برای جلوگیری از هرگونه کمبود احتمالی و نیز ثبات و رعایت قیمت‌های مصوب درب مرغداری و مصرف کننده در سطح بازار، از ابتدای شهریور ماه حذف کرده بود.
 
نبی پور: یک سوم نهاده‌های دولتی را رانتی فروخته‌اند

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: از ۴ میلیون و ۲۰ هزار تن ذرت و سویای وارد شده، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آن به صورت رانتی به کارخانه های گلوکوز و فروکتز داده شده است.
 
ناصر نبی پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران  در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه قیمت سویا دولتی 6 برابر قیمت مصوب در بازار به فروش می رسد اظهار کرد: در حالی که قیمت مصوب هر کیلوگرم سویا 2450 تومان است در بازار به 13 هزار تومان تا 15 هزار تومان افزایش یافته است و به راحتی پیدا نمی شود.
 
وی افزود: ذرت 1350 تومانی به قیمت 3650 تومان به فروش می رسد و با 300 تومان کرایه حمل به حدود 4000 تومان به دست ما می رسد؛ قیمت های واکسن و دارو نیز 4 برابر شده است در این شرایط مرغدار چطور می تواند قیمت تخم مرغ را افزایش ندهد.
 
مرغداران چاره ای جز افزایش قیمت تخم مرغ ندارند
 
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی به ما اعلام کرده که توانسته تنها 30 تا 50 درصد نیاز مرغداران را به نهاده ها با قیمت مصوب تامین کند اما رئیس سازمان حمایت می گوید مرغداران نباید قیمت ها را افزایش دهند.
 
وی تصریح کرد: یک میلیون و  500 تن ذرت وارداتی با ارز 4200 تومان را که باید به تولید کنندگان دام و طیور تحویل دهند به صورت رانتی به تولید کنندگان گلوکوز و فروکتز داده اند.
 
نبی پور اظهار داشت: این موضوع به صراحت در جلسه روز چهارشنبه ستاد تنظیم بازار نیز مطرح شد که از 4 میلیون و 20 هزار تن ذرت و سویای وارد شده یک میلیون و 500 هزار تن آن به کارخانه های گلوکوز و فروکتز داده شده است.
 
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران  ادامه داد: برخی مرغداران پرورش دهنده مرغ تخم گذار به دلیل نبود نهاده ها مرغ های خود را به کشتار گاه می فرستند.
 
نبی پور گفت: در صورتی که اینطور پیش برود فاجعه پیش می آید و همین الان نیز بخشی از مرغ تخم گذار روانه کشتارگاه شده اند و در آینده با کاهش تولید مواجه هستیم.
 
وی گفت: قیمت تمام شده تخم مرغ به 14 هزار و 900 تومان برای مرغ دار افزایش یافته است و این نرخ هر روز دچار تغییر می شود.
 
نپی پور اظهار داشت: برای اینکه مرغ ها زنده بمانند و از گرسنگی نمیرند هر آشغالی را مجبور هستیم به جای نهاده های دامی به مرغ بدهیم این امر میزان تولید تخم مرغ را به 60 درصد کاهش داده است.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  پایگاه خبری تحلیلی  انصاف نیوز ، تاریخ انتشار:28   شهریور 1399  ، کدخبر: 258789،www.ensafnews.com
 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار:  25 شهریور 1399  ، کدخبر: 2349235،www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
0
0
خاوازی مقصر اصلی ضرر کردن همه کشاورزاست به تبعش مردم هم دارن ضرر میکنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین