پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۳۳۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۴
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه ما هنوز به دلیل جنگ از وضعیت آموزشی متعادلی برخوردار نیستیم، گفت: برای رسیدن به حد مطلوب نیاز به ساخت ۱۰ هزار کلاس درس است.
شعار سال: کوروش مودت در مراسم افتتاح یک مدرسه در باوی که امروز (۱۰ مهر) در این شهرستان برگزار شد، با اشاره به جایگاه خوب استان خوزستان در جذب خیرین مدرسه ساز، اظهار کرد: خیرین ما به نحو شایسته در حال فعالیت هستند، اما عقب ماندگی استان در این بخش ناشی از جنگ هشت ساله است. در مقایسه فضا‌های آموزشی خوزستان با استان‌های هم ردیف، به این نتیجه رسیدیم که در ایامی که ما در استان خوزستان درگیر دفاع مقدس بودیم، استان‌های دیگر حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ مدرسه ساختند و خسارت‌های خوزستان جبران نشد. اما اکنون خوشبختانه خیرین تلاش خوبی برای مدرسه سازی انجام می‌دهند.
وی افزود: برای رسیدن به میانگین استاندارد سرانه آموزشی نیاز به ساخت ۱۰ هزار کلاس درس داریم. همچنین کلاس‌های فرسوده و با قدمتی داریم که بخش عمده آن‌ها در کلانشهر اهواز به ویژه در ناحیه ۳ هستند. با همت استاندار مدارس کانکسی جمع آوری شد و امیدواریم مدارس سنگی که بیشتر در مناطق عشایری هستند نیز جمع آوری شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: بیش از ۳ هزار و ۳۲۴ کلاس درس داریم که هزار و ۵۳۵ کلاس، خیرساز هستند و بخشی دیگر نیز در قالب طرح "آجر به آجر" احداث می‌شوند. یعنی ۴۶ درصد کلاس‌ها خیرساز هستند. ما به مدارس، اولیا و اقشار مختلف جامعه در خصوص طرح آجر به آجر اطلاع رسانی کردیم تا با کمک‌های ریز بتوانیم کار‌های کلان انجام دهیم که بخشی از پروژه‌ها نیز از این طریق انجام می‌شود.
مودت در پایان با بیان اینکه مدارس ما اکنون دایر هستند و همکاران ما با جدیت حضور دارند، گفت: اجباری برای حضور دانش آموزان نداریم، اما حضور دانش آموزان در کلاس درس در برخی مناطق حاشیه‌ای و مناطقی مانند صیدون و باغملک، بیش از ۷۰ درصد است که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصرایران، تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۷۴۹۳۹۸، www.asriran.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
0
0
چرا باید اوضاع خوزستان از لجاظ کلاس های درسی این شکلی باشه؟ واقعا خوزستان ابروی ایران و نماد مقاومت در برابر جنگ و خیلی فشار های دیگه ست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین