پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۳۰۴۲۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۲
در میان شرکت‌های بیمه سطح توانگری سه شرکت بیمه میهن، ایران و سینا مشخص نیست، اما بیمه معلم می‌تواند به عنوان یکی از شفاف‌ترین این شرکت‌ها مورد بررسی قرار بگیرد.
شعار سال: بیمه مرکزی امروز نسبت توانگری شرکت‌های بیمه در سال ۱۳۹۹ را اعلام کرد. وضعیت چند شرکت هنوز مشخص نیست؛ مثلا سطح توانگری بیمه ایران و بیمه سینا و بیمه میهن هر سه در حال بررسی است و مشخص نیست چرا وضعیت این شرکت‌ها در سال ۹۹ هنوز مشخص نیست. نسبت توانگری برخی شرکت‌ها نیز در جدول منتشر شده توسط بیمه مرکزی، تغییراتی داشته؛ مثلا بیمه آسیا از ۱۴۵ با ۱۲۰ رسیده یا بیمه دانا از ۱۲۱ به ۱۳۸ رسیده است. اطلاعات منتشر شده درباره بیمه معلم نیز بسیار جالب است؛ از جمله اینکه جدول بیمه مرکزی با کمال شگفتی نشان می‌دهد که «بیمه معلم» با گذشت سال‌های متمادی تنها شرکت با سطح توانگری «دو» است.
پیش از این در گزارشی، «راز مماشات بیمه مرکزی با بیمه معلم» را جستجو کرده بودیم، اما این بار به نظر می‌رسد باید به دنبال «پشت پرده» آن بود: جدول نسبت توانگری شرکت‌های بیمه در سال ۱۳۹۹ نشان می‌دهد، تنها شرکت بیمه دارای سطح توانگری «دو» شرکت بیمه معلم است، اما این همه ماجرا نیست. موضوع از این قرار است که شرکت بیمه معلم از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۹ به طور پیوسته در این سطح توانگری باقیمانده است. این در حالی است که بر خلاف نص صریح آیین نامه توانگری مالی، شرکت باید پس از کسب نسبت توانگری سطح دو، برنامه ترمیم وضعیت مالی «سه ساله» و حسب مورد برنامه افزایش سرمایه را به بیمه مرکزی ارائه کند.
قاعدتا بر اساس این دستورالعمل، شرکت بیمه معلم باید در سال ۱۳۹۸ سطح «یک» توانگری را کسب می‌کرد، اما در سایه تعلل و عدم نظارت بیمه مرکزی، این شرکت توانسته سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را نیز با سطح توانگری «دو» به فعالیت ادامه دهد.
چنین شرایطی می‌تواند هشداری برای صنعت بیمه و زمینه‌سازی برای ظهور یک «بیمه توسعه» دیگر باشد. از سوی دیگر این مورد می‌تواند هشداری برای نهاد بالادستی بیمه مرکزی از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بازرسی کل کشور باشد. این نهاد‌ها باید به موضوع ورود کرده و از بیمه مرکزی بپرسند که چگونه به شرکت بیمه معلم با وجود عدم رعایت آیین‌نامه مصوب شورای عالی بیمه، اجازه ابقا در وضعیت موجود را می‌دهد؟ این در حالی است که بیمه مرکزی در راستای اجرای آیین نامه توانگری مالی، به بیمه‌گزاران توصیه کرده که به سطح توانگری مالی شرکت‌های بیمه به عنوان یکی از معیار‌های انتخاب بیمه‌گر خود توجه کنند.
بررسی جدول توانگری مالی شرکت بیمه معلم نشان می‌دهد که این شرکت از سال ۱۳۹۱ تا کنون نتوانسته نسبت توانگری خود را نیز چندان بهبود بخشد و به جز سال ۱۳۹۳ که به مرز سطح یک و دو توانگری رسیده است، همواره در نسبت توانگری محدوده ۷۰ باقیمانده است.
این شرکت با وضعیت مالی نامناسب خود سال‌هاست که به صورت انحصاری قرارداد بیمه حوادث دانش آموزی را در اختیار گرفته و منابع سرشار آن را استفاده می‌کند، اما اکنون می‌توان وزارت آموزش و پرورش را نیز مورد سوال قرار داد که چرا میلیون‌ها دانش آموز کشور را با چنین شرکتی وارد مشارکت ناخواسته کرده است؟

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از رویداد ۲۴، تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۳۳۲۶۲، www.rouydad ۲۴.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
من كه سر از كار اين بيمه ها در نميارم هرچي كه هست ميدونم تقصير بيمه معلم نيست كه اين وضع پيش اومده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین