پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۹۲۴۷
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۱
امان اله حسین پور نماینده اسفراین و رییس فراکسیون اقتصاد سفر با بیان گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در مجلس بعداز اعلام افزایش ۱۵۵ درصدی قیمت بلیت هواپیما گفت: مجلس به هیچ وجه این موضوع را قبول ندارد و آن را غیر قانونی می‌داند. موضوع کف قیمت به هیچ وجه قابل قبول نیست.
شعار سال:جلسه مشترک فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت با رییس هیات مدیره و اعضا انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی هوایی و جهانگردی با موضوع گرانی و افزایش افسارگسیخته قیمت بلیت هواپیما عصر شنبه ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۹ برگزار شد. امان اله حسین پور نماینده اسفراین و رییس فراکسیون اقتصاد سفر با بیان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در مجلس بعداز اعلام افزایش ۱۵۵ درصدی قیمت بلیت هواپیما گفت: مجلس به هیچ وجه این موضوع را قبول ندارد و آن را غیر قانونی می داند. موضوع کف قیمت به هیچ وجه قابل قبول نیست .
 
جلسه مشترک فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت با رییس هیات مدیره و اعضا انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی هوایی و جهانگردی با موضوع گرانی و افزایش افسارگسیخته قیمت بلیت هواپیما عصر شنبه ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
 
امان اله حسین پور نماینده اسفراین و رییس فراکسیون اقتصاد سفر با بیان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در مجلس بعداز اعلام افزایش ۱۵۵ درصدی قیمت بلیت هواپیما گفت: مجلس به هیچ وجه این موضوع را قبول ندارد و آن را غیر قانونی می داند. موضوع کف قیمت به هیچ وجه قابل قبول نیست .به وزیر راه و مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری اعلام می کنم مجلس پیگیر این موضوع است و خیال نکنند با گذشت زمان قضیه فراموش و موضوع گرانی حل می شود.
 
حرمت الله رفیعی رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی هوایی و جهانگردی نیز با اشاره به سابقه افزایش قیمت از سوی ایرلاین ها در سال جاری و بیان تجربه جهانی تاکید کرد: در هیچ جای قانون الزام به رعایت کف قیمت نیامده، بلکه برای رعایت حقوق مردم سقف قیمت فروش، کنترل می شود. تعجب می کنم که چرا عده ای به دنبال جلوگیری از ارزان فروشی هستند. اجرای کف قیمت فروش بلیت هواپیما حتما به عدم شفافیت و تخریب رقابت در بازار منجر می شود. دولت و مجلس باید با قاطعیت جلوی این اقدامات اشتباه را بگیرند و با اتخاذ سیاست های درست، جلوی گران فروشی به مردم بایستند.
 
رحمت اله نوروزی نماینده علی آباد و نایب رئیس فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت نیز تاکید کرد: روشن است افزایش خودسرانه قیمت مورد قبول نیست. از دستگاه های نظارتی به ویژه سازمان بازرسی و سازمات تعزیرات حکومتی می خواهم منتظر نباشند و جلوی تضییع حقوق مردم را بگیرند.
 
 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  پایگاه خبری تحلیلی دیدبان ایران ، تاریخ انتشار: 10 آبان  1399  ، کدخبر: 94295 ،www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
وزير راه هم از پس اين ها بر نمياد اين ها در برابر هر قانوني وايسادن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
چه کش مکشی شده قبلاً یه مقام نظارتی دستور میداد قبول میکردن الان یکی به دو میکنن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
وقتی یک ارگان با پشتوانه مطالبات مردمی نتونه جلوی گرونی رو بگیره نشون دهنده قوی بودن دست های پشت پرده ست
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
این مشکلی که در زمینه هواپیمایی پیش اومد فرهنگ بدی رو برای گرانی ایجاد کرد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
این هشدار های مکرر داره کار دست دولت میده چون ارزش قانون گذاری و ارزش اجرای قانون داره از بین میره
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
اصلا دیگه نباید خودشون رو خراب تر از چیزی که هست بکنن چون ماجرا بیخ چیدا میکنه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
امیدوار بودیم بعد از تذکر مستقیم وزیر و پیگیری های ایشون قیمت کمتر بشه که خب گرون ترم شد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
0
0
همه چیز که گران شده این هم روش دیگه مردم عادی که سفر هوایی ندارند کساییم که با هواپیما سفر میکنن وضعشون خوبه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
0
0
این ها هم دیگه شورش رو در اوردن خبری از گرونی بلیط های هواپیمایی میشنوم حالم بهم میخوره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین