پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۰۱۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
عمل‌های جراحی کودکان که با تشخیص پزشک نیازمند بررسی فوری هستند باید بدون ترس از کرونا انجام گیرند.
شعار سال: دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برخی از بیماری‌های گروه کودکان و نوجوانان نیازمند اقدامات جراحی اورژانسی است که باید در دوران کرونا نیز انجام شود، گفت: برخی از اعمال جراحی کودکان نیاز به بررسی فوری دارد از همین رو خانواده‌ها باید آگاه باشند در صورتی که پزشک معالج تشخیص عمل اورژانسی داد، به خاطر ترس از ابتلا به کرونا درمان فرزند خود را به تعویق نیندازند.

دکتر مرجان جودی خاطر نشان کرد: درد‌های شکمی همراه با اسهال یکی از نشانه‌های آپاندیست است که باید سریع عمل شود بنابراین والدین باید بدانند در این شرایط کرونایی پزشک بهترین تصمیم را برای فرزندآن‌ها می‌گیرد.

فوق تخصص جراحی واورولوژی کودک ونوجوان با تاکید براینکه بی توجهی نسبت به برخی علائم و عدم مراجعه به مراکز درمانی به دلیل نگرانی از ابتلا به کرونا می‌تواند خطرات جانی برای کودکشان به همراه داشته باشد، اظهار کرد: استفاده از ماسک و هندراپ و حفظ فاصله اجتماعی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهد.

دکتر جودی با اشاره به اینکه یکی از شایع‌ترین اعمال جراحی کودکان عمل فتق کشاله ران است، گفت: هرچقدر کودک نارس‌تر به دنیا آمده باشد احتمال فتق کشاله ران در آن بیشتر است که معمولا دو طرفه ظاهر می‌شود، اما این عمل جراحی جز اعمال جراحی اورژانسی محسوب نمی‌شود و می‌توانیم در شرایط کرونایی برای درمان بیمار زمانی مناسبی را در نظر بگیریم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نوزادانی که مشکل عدم تشکیل روده، معده یا دیافراگم دارند باید در کمتر از شش تا ۲۴ ساعت اعمال جراحی لازم را دریافت کنند، ادامه داد:، اما اعمال جراحی نقایص مادرزادی مانند شکاف کام ولب که تغذیه و رشد کودک را دچار تداخل نمی‌کند را می‌توان در شرایط کرونایی تا یک سال به تعویق انداخت.

دکتر جودی با اشاره به اینکه پرهیز کودکان از اجتماعات، استفاده از ماسک برای کودکان و شستشوی مداوم دست‌ها می‌تواند در پیشگیری از ابتلا کودکان به کرونا موثر باشد، اظهار کرد: والدین تمام مراحل درمانی کودکان را طبق برنامه ریزی‌های پزشک معالج انجام دهند و از تاکید بر اعمال جراحی که جنبه اورژانسی ندارد به خاطر حفظ سلامتی فرزند خود پرهیز کنند.

وی گفت: کودکان نیز مانند بزرگسالان مبتلا به بیماری کرونا می‌شوند و می‌توانند ناقلین پر خطر برای سالمندان باشند بنابراین تمام پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا برای آن‌ها نیز باید اجرایی شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری شهرآرا نیوز، تاریخ انتشار: ۱۶آبان ۱۳۹۹، کد خبر: ۴۸۹۳۳، www.shahraranews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
0
0
الان وقتي كرونا شده خيلي از بيمارستان ها فعاليت هاشون رو لغو كردن اوضاع اصلا خوب نيست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین